Özel Haber) Ağrı'da Çalınan Ultrason Cihazı Ankara'da Bulundu - Son Dakika
Güncel

Özel Haber) Ağrı'da Çalınan Ultrason Cihazı Ankara'da Bulundu

Özel Haber) Ağrı\'da Çalınan Ultrason Cihazı Ankara\'da Bulundu

Ağrı’da, geçen hafta özel bir klinikten çaldıkları dört boyutlu ultrason cihazını satmaya çalışırken bir medikal firmasına kaptıran hırsızlar, ellerinde cihaz varmış gibi para isterken yakalandılar.

09.02.2014 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da, geçen hafta özel bir klinikten çaldıkları dört boyutlu ultrason cihazını satmaya çalışırken bir medikal firmasına kaptıran hırsızlar, ellerinde cihaz varmış gibi para isterken yakalandılar.

Ağrı'da, geçen hafta özel bir kadın hastalıkları ve doğum kliniğinde çalınan ve iki gün sonra Ankara'da bulunan 4 boyutlu ultrason cihazı sahibine ulaştırıldı. Ağrı Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü operasyonda, Ankara'da bulunan ultrason cihazının tekrar sahibine satılmaya çalışıldığı iddia edildi.

Klinik sahibi Sinem Albayrak Kaya, bir hafta önce Türkiye'de ultrason cihazı çalınan ilk hekim olarak gündeme geldiğini belirterek şöyle konuştu: "Cihazım Ağrı Emniyet Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün işbirliğiyle Ankara'da satılmak üzereyken el konularak bana ulaştırıldı. Hırsızlar cihazı çalıp Ankara'da bir medikal firmaya satmaya çalışmışlar. Medikal firma cihazın çalıntı olduğunu, basın mensuplarının özverili çalışmaları neticesinde bütün Türkiye'de bilindiği için bana ulaştı ve cihazımı teslim aldı. Tabi bu olay oldukça enteresan bir biçimde cihazı çalan hırsızlar, cihazımın karşılığında benden çok uğraştıkları gerekçesiyle para talebinde bulundu. Hırsızlar cihazı çaldıktan sonra medikal firmaya satmaya çalışmış. Medikal firma cihazın çalıntı olduğunu anlayıp cihaza el koymuşlar. Cihazın medikal firma tarafından el konulduğunda benim haberim ilk sıralarda yoktu. Hırsızlar, elinde cihaz olmadığı halde beni arayıp cihaz için benden para istediler. Paralarının olmadığını, Ankara'da mahsur kaldıklarını, evlerine geri dönecek paraları olmadığını, çok zor durumda olduklarını söylediler. Kendilerine yardımcı olmamı istediler."

Cihazın çalınma anı görüntülerini yüzlerce kez izlediğini ifade eden Kaya; şunları söyledi: "Ben görüntülerden cihazımın çalınma anını izledim. Belki küçücük bir ayrıntı bulurum diye çok hüzünlü bir şekilde izledim. Cihazım bana temizlenmiş bir şekilde, bakımı yapılmış bir hediye olarak geldi. Buna inanamadım.Her mağdurun benim kadar şanslı olmasını istiyorum. Bu şansı ancak kendimiz oluşturabiliriz. Umarım bu sevinç herkes için geçerli olur. Hastalarımı almaya başladım. Cihazımın bulunmasında başta medya mensupları ve emniyet mensuplarının özverili çalışmalarıyla en önemlisi karnında bebeklerini taşıyan annelerin duasıyla bulunduğuna inanıyorum. Bize desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Haber) Ağrı'da Çalınan Ultrason Cihazı Ankara'da Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement