Cami Hoparlöründen Anons Yaptırdılar, Morgda Gözyaşlarına Boğuldular - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cami Hoparlöründen Anons Yaptırdılar, Morgda Gözyaşlarına Boğuldular

04.09.2014 15:32  Güncelleme: 15:52

Kayseri'de ailesinin mahalledeki camiden kayıp anonsu yaptırdığı 12 yaşındaki A.S.'nin cesedi morgdan çıktı.

Kayseri'de dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki A.S.'nin ailesinin mahalledeki camiden kayıp anonsu yaptırdığı, daha sonra polisin teşhis için götürdüğü hastane morgunda acı tablo ile karşılaştığı ortaya çıktı.

Kayseri'de dün öğle saatlerinde Y.K.'nin (22) kullandığı 38 DV 452 plakalı otomobil, Kayseri- Sivas karayolunun 10. kilometresindeki Yeşilyurt mevkiinde bisikletiyle gezintiye çıkan 12 yaşındaki A.S.'ye çarpmış, çocuk olay yerinde hayatın kaybetmişti.

AİLESİ SAATLERCE ARADI

Öte yandan çocuğun ailesinin A.S.'yi kazadan habersiz mahallede saatlerce aradığı öğrenildi. Aramalar sırasında ailenin mahalle camisinin hoparlöründen A.S.'nin kaybolduğu yönünde anons yaptırdığı ve ardından da polis merkezine kayıp başvurusunda bulunduğu bildirildi.

EN ACI TEŞHİS

Ailenin verdiği eşkal doğrultusunda çalışma yapan polis ekipleri, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eşkale uyan birinin bulunduğunu belirleyerek aile ile morga gitti. Aile, morgtaki teşhiste acı manzara ile karşılaştı. Kazada hayatını kaybeden 12 yaşındaki A.S.'nın cenazesi bugün öğle namazını müteakip Cırgalan Camii'nde kılınan namaz ile toprağa verildi. A.S.'nın arkadaşları ise cenaze namazı öncesinde tabutun başından bir an olsun ayrılmadı.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cami Hoparlöründen Anons Yaptırdılar, Morgda Gözyaşlarına Boğuldular - Son Dakika


Advertisement