Denizde Boğulan Babasını Kaybeden Kızın Feryadı Yürek Burktu - Son Dakika
Güncel

Denizde Boğulan Babasını Kaybeden Kızın Feryadı Yürek Burktu

Denizde Boğulan Babasını Kaybeden Kızın Feryadı Yürek Burktu

Sarıyer Gümüşdere Halk Plajı'nda kdenize girip akıntıya kapılan 73 yaşındaki Artin Kol'un kızı, "Tutamadım, elimden kaydı" diyerek feryat etti.

28.07.2015 08:53  Güncelleme: 09:27

Sarıyer Gümüşdere Halk Plajı'nda kızıyla birlikte denize giren 73 yaşındaki Artin Kol, kızının gözü önünde boğularak hayatını kaybetti. Dalgaların etkisiyle 50 metre sürüklenen Artin Kol'un kızı, "Tutamadım, elimden kaydı" diyerek feryat etti.

KIZININ MÜDAHALESİNE RAĞMEN KAYBOLDU

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Sarıyer Gümüşdere Halk Plajı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 73 yaşındaki Artin Kol kızıyla birlikte denize girmek için Sarıyer'deki Gümüşdere Halk Plajı'na geldi. Burada kızıyla birlikte denize giren Kol, bir süre sonra açılmak istedi. Kızıyla birlikte denize açılan Kol, burada çeken akıntı nedeniyle dalgaların arasında kaldı. Kızının denizdeki müdahalesine rağmen Kol, dalgaların arasında kayboldu.

GENÇ KIZI VATANDAŞLAR KURTARDI

Denizde birinin çığlık attığını duyan vatandaşlar, denize girerek genç kızı kurtardı. Kızın kurtulmasının ardından vatandaşlar denizde yaşlı adamı aramaya başladı. Dalgaların etkisiyle 50 metre sürüklenen Kol, vatandaşlar tarafından fark edilerek kıyıya çıkartıldı. Vatandaşlar tarafından yapılan müdahalenin ardından Kol'un hayatını kaybettiği belirlendi.

"TUTAMADIM, ELİMDEN KAYDI" DİYEREK FERYAT ETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. Yapılan kontrollerin ardından yaşlı adamın boğulduğu belirlendi. Yaşlı adamın cenazesi plajdaki vatandaşların yardımıyla kapalı bir alana götürüldü. Ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından alana güvenlik şeridi çekildi.


Bir süre sonra olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı cenaze üzerinde inceleme yaptı. Savcı cenaze üzerinde inceleme yaptığı esnada yaşlı adamın kızı ağlayarak, "Tutamadım, elimden kaydı" demesi yürekleri dağladı. Yapılan incelemenin ardından yaşlı adamın cenazesi vatandaşların yardımıyla cenaze aracına koyularak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizde Boğulan Babasını Kaybeden Kızın Feryadı Yürek Burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ayyıldız:
    Allah rahmet etsin 8 0 Yanıtla
  • Habip :
    Mümkün mertebe sahilden açılmamalı. insan boyunu geçen yerlerde güvenlik ve kurtarma tedbirleri yeterli olmalı. 2 0 Yanıtla
  • esracakir:
    Bu olay halk plajinda degil gozumuzun onunde ozel, giris icin kisi basi 25? odenen Big Beach isimli plajda yasandi. Ilk mudahaleyi hemen yani baslarinda yuzdugumuz icin arkadasim yapti. Adama ulastiginda yasiyordu. Karaya dogru bagirip yardim istedim. Cankurtaran ve can simidi istedik. 5 dakika gectiginde ellerinde ceset torbasiyla geldiler. Halbuki o sirada kurtarmaya calisan sayisi 5 e cikmisti. Can simidi yok mu dedigimde simit almaya bir daha kostular. Geldiginde can simidini cekecek ipi bile yoktu. Ulastiramadilar da zaten. Ne bir bot ne de jet ski leri vardi. Halbuki ilk bagrisimizda bir jet ski olsaydi adamcagiz yasayacakti. Kurtarmay calisanlarda zor anlar yasadi. Adamin cesedini cikardiklarinda ise arkadasim bu kez zor anlar yasadi. Neyseki guclu ve gencti. Bir ara o da vazgectigini soyledi. O da olebilirdi. Bu adamcagiz ihmalden oldu. Ne bir uyari ne de bu durumlar icin emniyet soz konusu. Bu arada bu rip akintisi ( kum kaymasi) suyun belimize gelen bir noktasinda aniden gerceklesti. Acilmasaydi demeyin. Karadenizde bu her zaman yasaniyor. 0 0 Yanıtla
  • Habip :
    Bizim Babamız ise devlet gücünü devlet için kullan şahsına menfaat sağlama derdi.Devlet malı millete aittir.harama tevessül etme derdi. 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement