(Özel Haber) Kış Lastiği İçin Elinizi Çabuk Tutun! - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Kış Lastiği İçin Elinizi Çabuk Tutun!

(Özel Haber) Kış Lastiği İçin Elinizi Çabuk Tutun!

Eskişehir'de yılın ilk karının yağmasının ardından araç sahiplerinin lastikçilere akın etmesi üzerine oluşan yoğun talep, kar tipi lastikleri tükenme noktasına getirdi.
Kar tipi lastiklerini taktırmayan sürücüler, lastik bulmakta güçlük...

09.12.2013 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de yılın ilk karının yağmasının ardından araç sahiplerinin lastikçilere akın etmesi üzerine oluşan yoğun talep, kar tipi lastikleri tükenme noktasına getirdi.

Kar tipi lastiklerini taktırmayan sürücüler, lastik bulmakta güçlük çekerken, servislerde de müşteri yoğunluğu yaşanıyor. Özel servis görevlisi Gökhan Akar, araçlarda bakım çalışmalarından ziyaret bugünlerde en çok kar tipi lastik taktıklarını belirtti. Son iki günde kar tipi lastiklerin satışlarının arttığını, vatandaşların her zamanki gibi lastiklerini değiştirmek için kar yağışını beklediğini anlatan Akar, "Bizim milletimiz karın düşmesi beklediği için iki gündür kar lastiği değişimi artış gösterdi. Şuanda araç bakımından çok lastik değiştirmede yoğunluğumuz var. Bu değişimlerden dolayı stoklarımızdaki bulunan lastiklerde azaldı. Yılbaşından sonra da trafik cezaları katlanacağı için, ceza yemek istemeyen vatandaşlar yoğun şekilde lastik taktırıyor. Zincir biraz sert bir yapıya sahip olduğu için aracın ön takımına zarar veriyor. ya da kopma anında kaportaya zarar verir. En sağlıklısı her zaman kar tipi lastiktir. Kış lastiği aracın yolda tutunması sağlar. Patinaj olayını da azaltacağı için yakıtta da bir tasarruf sağlar. Kar tipi lastiklerinin fiyatları 185 liradan başlıyor. Başlattığımız kampanya ile de lastik alan müşterilerimize ücretsiz değişim yapıyoruz" dedi.

"LASTİK BULMAKTA ZORLANIYORUZ"

Servise kar tipi lastik taktırmak için gelen Adnan Acar ise, lastik bulmakta zorlandıklarını kaydetti. Kar tipi lastik uygulamasının önemli olduğuna değinen Acar, "Kış lastiği uygulaması geçilmesi çok güzel. Normal lastiklerin üzerine zincir takılıyordu, o da aracı yoruyor. Ama kar tipi lastikte zincir takmaya gerek yok. Ben aracım ile servis yapıyorum. Bundan dolayı da kar tipi lastik taktırıyorum. Son güne bırakmak zorunda kaldık. Çünkü lastik bulmakta zorluk çekiyoruz" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Kış Lastiği İçin Elinizi Çabuk Tutun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement