Özel Haber) Miniklerin Eğlence Talebi - Son Dakika
Güncel

Özel Haber) Miniklerin Eğlence Talebi

Özel Haber) Miniklerin Eğlence Talebi

Manisa'nın Demirci İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, köy ziyareti sırasında miniklerin park talebiyle karşılaştı.

05.02.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Demirci İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, köy ziyareti sırasında miniklerin park talebiyle karşılaştı. Köylerinde oyun alanı bulunmadığı gerekçesiyle, kartona da yazdıkları 'park istiyoruz' talebinde bulunan çocuklar, "Kaymakam amca bize içinde salıncak ve kaykay bulunan park yap" dediler. Kaymakam da çocukları yanına alarak, birlikte parkın yapım yerini aradı.

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Öksüzlü köyü Beylikli Mahallesi'ni ziyaret eden İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, miniklerin pankartlı talepleriyle karşılaştı. Küçük çocukların köylerinde oyun alanları bulunmadığı gerekçesiyle kendilerine özgü hazırladıkları kartonlara 'park istiyoruz' yazarak talepte bulunması, İlçe Kaymakamı Sezgin'den 'olur' yanıtı aldı.

ÇOCUKLAR İSTEDİ KAYMAKAM SÖZ VERDİ

Okul tatillerinde köylerinde eğlenebilecekleri parkın bulunmadığını ve akranları gibi parklarda oyun oynamak istediklerini dile getiren küçük çocuklar, "Kaymakam amca, bizler güzel ve modern parklar istiyoruz. Parklarımızda salıncaklar, kaykaylar olsun istiyoruz" dediler.

Çocukların bu isteği üzerine Kaymakam Sezgin de çocuklarla birlikte köy meydanında gezerek çocuklara oyun parkının nereye yapılmasını istediklerini sordu. Çocuklar da hep bir ağızdan köy meydanındaki caminin biraz ilerisindeki meydanlığı gösterdiler. Kaymakam Yalçın Sezgin daha sonra çocuklarla tek tek ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Çocukların park ihtiyaçlarının giderileceğini belirten Sezgin, hemen talimat verdi. Sezgin, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onlar bizim geleceğimiz. Onların bu isteğini tabii ki yerine getireceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Haber) Miniklerin Eğlence Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement