Özel Medicana Konya Hastanesinden Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Güncel

Özel Medicana Konya Hastanesinden Fotoğraf Sergisi

Özel Medicana Konya Hastanesinden Fotoğraf Sergisi

Özel Medicana Konya Hastanesi, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla fotoğraf sergisi ve Meslek Hastalıkları konulu sağlık semineri düzenledi.

10.01.2014 17:19  Güncelleme: 17:20

Özel Medicana Konya Hastanesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla "Kadrajdan Yaşam" fotoğraf sergisi ve "Meslek Hastalıkları" konulu sağlık semineri düzenlendi.

Özel Medicana Hastanesi'ndeki "Kadrajdan Yaşam" fotoğraf sergisinin açılışını, Konya Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Tuncay Karabulut, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, Medicana Sağlık Grubu Kurumsal İletişim Direktörü Kurtuluş Okutan, Medicana Konya Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Lütfi Şimşek, Medicana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış gerçekleştirdi. Açılışın ardından hastane yöneticileri ve davetliler sergiyi gezdi. Gazeteciler Günü dolayısıyla böyle bir sergiye ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Özel Medicana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, "Biz basın emekçileriyle hastaneciliği bir anlamda aynı platformda buluşturuyoruz. Sizler de gece gündüz, hafta sonu, bayram olmadan çalışan bir mesleğin mensuplarısınız. Bizler de kendimizi o anlamda, gece gündüz sabah akşam çalışan bir sektör olarak buluyoruz. ve her birimiz aslında yaptığımız işten aldığımız keyifle doyum sağlıyoruz. Yaptığımız işten aldığımız keyifle kendimizi daha iyi hissediyoruz. Bu nedenle basın emekçileri ile sağlıkçıların çok fazla ortak yanı olduğunu düşünüyoruz. Böyle anlamlı bir günde ev sahipliğine izin verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. ve hepinizin Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Sergide 8 basın kuruluşundan 34 gazetecinin fotoğraflarının yer aldığını aktaran Danış, "Resimlerin içinde Suriyeli gazetecilerin fotoğrafları da var. O nedenle halkımızın buraya gelip görmelerini isterim. Çünkü sizin ne kadar zor koşullarda çalıştığınızı da bu fotoğraflarla birlikte daha iyi değerlendirebilirler diye düşünüyorum. Sergimiz bir hafta boyunca açık kalacak" dedi.

Sergi açılışının ardından gazeteciler için düzenlenen "Meslek Hastalıkları" konulu sağlık semineri verildi. Seminerde, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Soylu, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Mehmet Portakal ve Psikolog Elif N. Eşen, gazetecilerin sıklıkla karşılaştıkları rahatsızlıklar hakkında sunum gerçekleştirdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Medicana Konya Hastanesinden Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement