Özel Sporcuların Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Özel Sporcuların Heyecanı

Özel Sporcuların Heyecanı

Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası 7 bölgeden, down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli 1000 sporcunun katılımıyla devam ediyor.

25.03.2014 12:06  Güncelleme: 07:49

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) tarafından düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası 7 bölgeden, down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli 1000 sporcunun katılımıyla devam ediyor.

TOSSFED Atletizm Bölge Şampiyonası'na Marmara, Ege, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, Akdeniz, Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinden yaklaşık 1000 sporcu katılıyor. Zeytinköy Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi'ndeki müsabakalarda çekişmelere sahne oldu. Şampiyonada 200, 400, 800 ve 1500 metre koşuları, uzun atlama ve gülle atma branşlarında sporcular ter döktü. Antrenörlerin sporcuları ile birlikte koşması renkli görüntüler oluşturdu.

27 Mart Perşembe günü sona erecek şampiyonada dereceye giren sporcular, Haziran ayında Denizli'de düzenlenecek Türkiye Atletizm Şampiyonası'na katılacak.

ÇOĞU İLK KEZ SPORLA KARŞILAŞIYOR

TOSSFED Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Olgun, 7 bölgeden toplam 1000 özel sporcunun şampiyonaya katıldığını söyledi. Sporcularının çok özel olduğunun altını çizen Olgun, "Buradaki sporcuların çoğu ilk kez sporla karşılaşıyor. Spor yaparak rehabilite oluyor sosyalleşiyorlar. Aileleriyle daha iyi iletişim kurabiliyorlar. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özel Sporcuların Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement