Özgecan'ın Katillerine Cezaevinde Silahlı Saldırı; Oğlu Öldü, Baba Yaralı (3) - Son Dakika
Güncel

Özgecan'ın Katillerine Cezaevinde Silahlı Saldırı; Oğlu Öldü, Baba Yaralı (3)

Özgecan\'ın Katillerine Cezaevinde Silahlı Saldırı; Oğlu Öldü, Baba Yaralı (3)

---------- KUTU-1---------Eşi katili boşamıştıÖzgecan Aslan'ın katil minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken'in eşi 24 yaşındaki Neslihan Altındöken'in, Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayetin ardından Adana 1'inci Aile Mahkemesi'ne açtığı boşanma davası, 2015'in Eylül ayında karara bağlandı ve mahkeme çiftin boşanmalarına karar verdi.

11.04.2016 17:28

---------- KUTU-1---------

Eşi katili boşamıştı

Özgecan Aslan'ın katil minibüs şoförü Ahmet Suphi Altındöken'in eşi 24 yaşındaki Neslihan Altındöken'in, Türkiye'yi ayağa kaldıran cinayetin ardından Adana 1'inci Aile Mahkemesi'ne açtığı boşanma davası, 2015'in Eylül ayında karara bağlandı ve mahkeme çiftin boşanmalarına karar verdi. Mahkeme ayrıca, çiftin 5 yaşındaki erkek çocuklarının velayetini de anneye verdi.

---------KUTU-2----------

Kadın cinayetinde verilen en ağır ceza

3 sanık hakkında verilen cezalar ise bir kadın cinayetinde hiçbir indirim ve iyi hal uygulanmaması ve tüm sanıklara müştereken ceza verilmesi nedeniyle Türkiye'de bugüne kadar verilen en ağır ceza olarak nitelendirilmişti. Mehmet ve Songül Aslan çiftinin evlilik yıldönümleri olan 3 Aralık'ta çıkan yerel mahkemenin kararı Yargıtay'da bekliyor. - Aslan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özgecan'ın Katillerine Cezaevinde Silahlı Saldırı; Oğlu Öldü, Baba Yaralı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement