Özlem Denizmen Darüşşafakalı Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Özlem Denizmen Darüşşafakalı Çocuklarla Buluştu

Özlem Denizmen Darüşşafakalı Çocuklarla Buluştu

Özlem Denizmen "31 Ekim Tasarruf Haftası" nedeniyle Darüşşafakalı çocuklarla bir araya geldi.

27.10.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimci, sosyal girişimci, televizyoncuay aynı zamanda bir eş ve bir anne olan Özlem Denizmen bir önceki kitabında olduğu gibi yeni kitabı "Bolluk ve Bereket İçin Yer Aç"ın da tüm telif gelirlerini Darüşşafaka'ya veriyor.

"Bazı harcamalar #OlmasadaOlur Ama Eğitim Olmazsa Olmaz" kampanyasına destek veren Özlem Denizmen, sürpriz bir ziyaretle Darüşşafakalı öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle eğlenceli dakikalar geçiren Özlem Denizmen "31 Ekim Dünya Tasarruf Haftası" ile ilgili de sohbet etti. Tasarrufun ne demek olduğunu ve nelerden tasarruf edilebileceğini öğrencilerle konuşan Denizmen, yeni çıkan kitabını da imzalayarak çocuklara hediye etti.

Tasarruf avcıları iş başında

Kendilerine tasarruf avcısı diyen Özlem Denizmen ve çocuklar, tasarrufun bir yaşam biçimi olduğunu vurgulayarak tasarruf kavramının da işaretini buldular. "Tasarruf"un önemi ve geleceğimiz için ne anlama geldiğini anlatan Özlem Denizmen çocuklarla yaptıkları "T" işareti ile eğlenceli dakikalar geçirdi.

Harcama yaparken neyin gerçekten ihtiyaç neyin sadece istek olduğunu bilmenin çok önemli olduğuna vurgu yapan Özlem Denizmen, "Tasarruf bilinci küçük yaşlarda başlar. Yani ağaç yaşken eğilir. Gerek birikim gerekse kaynaklarımızı doğru kullanma bilinci küçük yaşta çocuklara verildiğinde geri dönüşü daha kolay oluyor" dedi.

Kitabının telif gelirini Darüşşafaka'ya veriyor olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu da dile getiren Denizmen, "Eğitime yapılan her yatırım toplumsal ihtiyacın bir sonucu olmalı. Gerçekten bazı şeyler olmasa da olur. Ama eğitim olmazsa olmaz. Tasarruf bilinci de eğitimin önemli bir parçası" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özlem Denizmen Darüşşafakalı Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement