Pantene ile "Birlikte Işıldayın" Paris Tatili Fırsatı Yakalayın - Son Dakika
Güncel

Pantene ile "Birlikte Işıldayın" Paris Tatili Fırsatı Yakalayın

Pantene ile "Birlikte Işıldayın" Paris Tatili Fırsatı Yakalayın

Pantene'in reklam yüzleri Burcu Kara, Hande Subaşı ve Özge Özberk hem saçları hem de başarılarıyla ışıldayan kadınların hikayelerini, "Birlikte Işıldıyoruz" platformunda anlatıyorlar.

15.07.2013 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siz de çevrenizde ışıldadığını düşündüğünüz arkadaşınız yada yakınınızın fotoğrafıyla birlikte hikayesini Pantene Facebook sayfasına (www.facebook.com/PanteneTurkiye) yükleyin, birlikte ışıldayacağınız harika bir Paris tatili kazanma şansına sahip olun!

Kadınlar, saçları, yaşam biçimleri, dış güzellikleri ve mutluluklarıyla her zaman ışıldamak isterler. Aslında bu, sağlığın ve hayattaki dengenin ışıltısıdır. Zaten gerçek mutluluğu bunu elde ettiğimizde hissetmez miyiz? Ve her yeni gün, başarmak için yeni bir fırsat değil midir?

Kadınların her yönüyle ışıldaması için bir fırsat sunan Pantene, "Birlikte Işıldıyoruz" platformunu kadınlar için sunuyor. Hem saçlarındaki hem de hayatlarındaki sağlıklı ışıltıyı birbirleriyle paylaşmak, birbirlerini onore etmek ve başarılarını kutlamak isteyen kadınların bir araya geldiği bu topluluk her geçen gün biraz daha büyüyor. Pantene Kadınları Özge Özberk, Burcu Kara ve Hande Subaşı da çevrelerinde başarıları ve tutkularıyla ışıldayan kadınların ilham veren hikayelerini, "Birlikte Işıldıyoruz" platformunda anlatıyorlar.

Siz de çevrenizde ışıldadığını düşündüğünüz arkadaşınız veya yakınınızın fotoğrafıyla birlikte hikayesini 31 Temmuz'a kadar Pantene Facebook sayfasına (www.facebook.com/PanteneTurkiye) yükleyin birlikte ışıldayacağınız harika bir Paris tatili kazanma şansını yakalayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pantene ile 'Birlikte Işıldayın' Paris Tatili Fırsatı Yakalayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement