Paris Büyükelçisi: Şu Ana Kadar Hiçbir Türk'ün Adı Gelmedi - Son Dakika
Güncel

Paris Büyükelçisi: Şu Ana Kadar Hiçbir Türk'ün Adı Gelmedi

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi, "Yaşamlarını yitirenler ve yaralılarla ilgili kimlik belirleme çalışmaları sürüyor. Şu an için bize ulaşmış olumsuz bir haber yok" dedi.

15.07.2016 16:10  Güncelleme: 17:03

Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Hakkı Akil, Nice'deki terör saldırısında ölen veya yaralanan Türk olduğuna dair saat 13.00 itibarıyla Fransız makamlarından olumsuz bir haber gelmediğini söyledi.

"TEMKİNLİ OLMAK GEREKİR"

Hürriyet'e konuşan Büyükelçi Akil, "Ancak zaman ilerledikçe bu durum değişebilir. Bu nedenle temkinli olmak gerekir." dedi. Büyükelçi Akil şunları söyledi:

"ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR, İRTİBAT HALİNDEYİZ"

"Fransız makamlarının saldırıda yaşamlarını yitirenler ve yaralılarla ilgili kimlik belirleme çalışmaları sürüyor. Nice'in bağlı olduğu Marsilya Başkonsolosluğumuz ve biz sürekli irtibat halindeyiz.

"OLUMSUZ BİR HABER YOK"

Şu an için (saat 13.00 itibariyle) resmi olarak bize ulaşmış olumsuz bir haber yok. Dileğimiz bu durumun değişmemesi. Ancak her an bir değişiklik olabilir. Temkinli olmak gerekir. Olayla ilgili bilinenlerin dışında fazla bir ayrıntı yok. Bulunan kimlikten eylemi Tunus kökenli bir kişinin gerçekleştirdiği değerlendiriliyor. Fransız makamları çalışmalarını yürütüyor. Bizi ilgilendiren bir durum olunca bilgi vereceklerdir."

#8609671##

Paris Büyükelçisi: Şu Ana Kadar Hiçbir Türk\'ün Adı Gelmedi

Son Dakika Güncel Paris Büyükelçisi: Şu Ana Kadar Hiçbir Türk'ün Adı Gelmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • haşin: Sorumlusu Hdpdir Bu Kanli eylemi yapanda pyd dir Hemen masum işid iftira atmayın 0 0 Yanıtla
  • Yavuz: Önemli olanda bu gerisi teferruat. 0 0 Yanıtla

Advertisement