Pazarda Kendini Yakmaya Kalkan İşportacıyı Polisler İkna Etti - Son Dakika
Güncel

Pazarda Kendini Yakmaya Kalkan İşportacıyı Polisler İkna Etti

Pazarda Kendini Yakmaya Kalkan İşportacıyı Polisler İkna Etti

Şanlıurfa'da, sebze ve meyve satışı yapan 27 yaşındaki Mahmut Bozkurt, pazar yerinde daha geniş alan talebine olumsuz yanıt veren Pazarcılar Derneği'ne kızarak, pazarda üzerine benzin dökerek kendini yakmaya kalkıştı.

03.10.2013 16:09

Şanlıurfa'da, sebze ve meyve satışı yapan 27 yaşındaki Mahmut Bozkurt, pazar yerinde daha geniş alan talebine olumsuz yanıt veren Pazarcılar Derneği'ne kızarak, pazarda üzerine benzin dökerek kendini yakmaya kalkıştı. Öfkeli pazarcı, ihbar üzerine olay yerine gelen polisler tarafından güçlükle eyleminden vazgeçirildi.

Olay, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, semt pazarında tezgah açarak meyve ve sebze satan Mahmut Bozkurt, Pazarcılar Derneği'nden daha geniş yer talebinde bulundu. Bozkurt, bu talebine olumsuz yanıt verilmesi üzerine dernek yöneticileri ve pazarda bulunan zabıta ekipleriyle tartışmaya başladı.Tartışma sırasında öfkelenen Bozkurt, çevreden bulduğu bir şişe benzi eline alarak pazarda alışveriş yapan vatandaşların gözü önünde üzerine döktü. Kendisini yakmakla tehdit eden ve yanına kimseyi yaklaştırmayan Bozkurt'un durumu vatandaşlar tarafından polis ve sağlık ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine pazara gelen polis, elinde tuttuğu çakmak ile kendisini yakmakla tehdit eden Bozkurt'u yarım saat süren uğraşın ardından ikna etti. Kendisine yardımcı olma sözü vermesiyle ikna olan Bozkurt, elindeki çakmağı polislere verdikten sonra fenalaştı. Astım hastası olduğu belirtilen Bozkurt, hazır bekletilen ambulansla tedavisi yapılmak üzere hastaneye götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pazarda Kendini Yakmaya Kalkan İşportacıyı Polisler İkna Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement