
Pendik'te sobadan sızan gaz aynı aileden 5 kişiyi zehirledi. Komşuları tarafından hastaneye yetiştirilen aileden anne hayatını kaybederken 4 kişi tedavi altına alındı.
Pendik Dumlupınar mahallesi Yunus sokaktaki 3 katlı binanın 2. katındaki dairede meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti.
Recep Abdioğlu ve ailesinin günboyu evden çıkmamasından şüphelenen yakınları ve komşuları telefon açarak kendisine ulaşmaya çalıştı. Aramalara rağmen evden kimseye ulaşamayan komşularla ailenin yakınları kapıyı çaldıklarında da kimse açmayınca camı kırarak içeri girdi. İçeri giren komşular baba Recep Abdioğlu ile anne Emine ve çocukları Hümeysa(8), Ömer (11) ve Fatmanur'u (14) baygın şekilde buldu. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verilirken zaman kaybetmemek için sağlık ekipleri gelene kadar ailenin bazı üyeleri komşuları ve yakınları tarafından hastaneye götürüldü.
Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan anne Emine Abdioğlu(44) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken sızan gazdan zehirlenen ailenin diğer üyelerinden çocukların da sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Komşularsa olayın şokunu üzerinden atlatamazken aile üyelerini baygın bulan yaşlı bir kadın ve bir adam, "Akrabaları ve komşuları haber alamayınca camı kırıp içeri girdi. Sobadan sızan gazdan zehirlenmişler baygın bir haldeydiler, araçlarla hastaneye kaldırdık" diye konuştu. Polis ekipleri de zehirlenme olayının meydana geldiği dairede inceleme başlattı.
Son Dakika › Güncel › Pendik'te Soba Zehirlenmesi: 1 Ölü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.