Pentax Fotoğraf Makinelerine Talep Attı - Son Dakika
Güncel

Pentax Fotoğraf Makinelerine Talep Attı

Pentax Fotoğraf Makinelerine Talep Attı

Tatilde geçirdikleri anı ölümsüzleştirmek isteyen kullanıcılar sayesinde, sualtında ve üstünde fotoğraf çeken makinelere talep artıyor.

21.06.2013 14:39  Güncelleme: 14:47

Tatilde geçirdikleri her anı ölümsüzleştirmek isteyen kullanıcılar sayesinde, hem sualtında hem de üstünde fotoğraf ve video çekebilen fotoğraf makinelerinde yoğun talep yaşanıyor. Yüksek ya da düşük sıcaklık, su, kum, gibi yıpratıcı şartlara da dayanabilen bu makineler, parlak güneş ve gece çekimlerinde de mükemmel sonuçlar verdiği için normal fotoğraf makinelerine göre daha çok tercih ediliyor.

Yaz aylarında en çok talep edilen su altı fotoğraf makineleri,seyahat severler ve yaz sporlarına meraklı kullanıcılar için mükemmel bir seçenek. Pentax sualtı fotoğraf makineleri, darbelere, toza ve düşmelere dayanıklı olması sebebiyle çocuklu aileler tarafından da büyük ilgi görüyor.

Pentax WG3 serisi; Kablosuzşarj özelliğine sahip kaya gibi sağlam Pentax WG-3 serisi 14 metreye kadar sualtında fotoğraf çekebilen, geniş apertürlü zoom merceğe sahip, ikili sarsıntı önleme özelliği ile suya ve darbelere dayanıklı. Ayrıca PENTAX WG-3serisi dış mekân çekimlerine kolaylık getiren basınç/yükseklik/derinlik ölçerve dijital pusula ve "kablosuz şarj sisteminin" yanında kayıtlı görüntülere konum verisi ve seyahat günlüğü kaydedebilen gelişmiş GPS özelliğine sahip. Zor koşullara uygun, suya,yağmura ve düşmeye dayanıklı Pentax WG-3 serisi, en zorlu maceralarda en yakın yol arkadaşınız olacak… Birbirinden canlı renkli ile yaza hazır Pentax WG-3'ler yaz sporlarına meraklı kullancılar için mükemmel bir ürün!... Fiyatı:1.199 TL kdv dahil

PENTAXWG–10; En zorlu maceralarda en yakın yol arkadaşı PENTAX WG–10. Dış mekan çekimleri için ideal 10-metreye kadar su geçirmezlik ve 1,5 metre darbeye dayanıklılık özelliklerine sahip, suya dayanıklı dijital fotoğraf makinesi WG–10. Bu model kompakt ve hafif gövdesinde suya ve darbeye dayanıklılık gibi fotoğrafçılığı ve video çekimi daha az zahmetle daha keyifli hale getiren güvenilir özellikler sunuyor.Dayanıklı PENTAX WG serisinin giriş seviyesi bir modeli olarak geliştirilen WG–10, dış mekan ve su altı çekimlerini herkes için kolay ve keyifli hale getiriyor.

Küçük ve hafif gövdesine rağmen zorlu dış mekan koşullarında güvenilir ve üstün performans gösteren yeni WG–10 modeli, 10 metreye kadar suya dayanıklılık ve 1,5 metreden düşmelere karşı darbeye dayanıklılık sunmanın yanı sıra 2 saate kadar kesintisiz çekim ve -10 dereceye kadar soğuğa dayanıklılık özelliklerine sahip. WG–10 ayrıca, objeyi büyütüp çıplak gözle çoğunlukla görülemeyen mikroskobik bir dünyanın büyütülmüş görüntüsünü yakalayarak kullanıcının zahmetsizce göz alıcı fotoğraflar çekebilmesine imkan veren orijinal PENTAX Dijital Mikroskop modu gibi gelişmiş ve yaratıcı özelliklere sahip. WG-10 dış mekan çekimlerinden, günlük çekimlere ve iş amaçlı kullanımlara uygun geniş bir özellik yelpazesi ile donatılmış olarak sunuluyor. Fiyatı: 699 TL kdvdahil

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pentax Fotoğraf Makinelerine Talep Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement