Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması

Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması
12.04.2012 18:37

Plastikte yeni teknolojiler ve tasarımlar 8'inci kez yarışıyor!

PAGEV TEKNOLOJİ VE TASARIMIN YILDIZINI ÇİN'E GÖTÜRECEK

PAGEV Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması başvuruları başladı. Yeni teknolojiler geliştirmek konusunda iddialı olan herkese açık olan yarışmaya başvurular, 31 Ekim 2012 tarihine kadar devam edecek.

Fransa ve İspanya'yı geçerek 2011 yılında Avrupa'nın 3'üncü büyük plastik üreticisi olan Türkiye, Avrupa liderliğine oynuyor. Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) teknoloji ve tasarıma yapacağı yatırımın bu hedefe ulaşmasındaki süreci hızlandıracağı gerçeğinden hareketle, Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması'nı bu yıl 8'inci kez düzenliyor. Firmaların yanı sıra, öğrencilere de açık olan yarışmanın birincisi, dünyanın ikinci büyük plastik fuarı olan Chinaplas'a gidecek. Yarışmaya başvurular, 31 Ekim 2012 tarihine kadar devam edecek.

PAGEV Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması; Çevre ve Enerji, Ürün ve Tasarım, Teknoloji, Plastiklerin Geri Dönüşümü ve Öğrenci olmak üzere toplam beş dalda yapılacak. Kazananlara Birincilik Ödülü'nün yanı sıra Mansiyon Ödülü ve Jüri Özel Ödülü verilecek. PAGEV Yönetmenler Kurulu'nun komite üyelerinden oluşan jüri, projelerin değerlendirme aşamasında plastik sektöründe uzman akademisyen, araştırmacı, sanayici ve profesyonellerden destek alacak.

Yarışmada dereceye girenler 29 Kasım'da PlastEurasia Fuarı'nda yapılacak ödül töreninde açıklanacak. Bu seneki yarışmanın birincisi, ChinaPlas 2013 Plastik ve Kauçuk Fuarı'na, ulaşım ve konaklama dahil hiçbir ücret ödemeden katılabilecek. Geçen yılki yarışmada birinci seçilen Viko'dan Akın Kandemir, PAGEV tarafından ChinaPlas 2012 Plastik ve Kauçuk Fuarı'na götürülüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması - Son Dakika


Advertisement