Plato Meslek Yüksekokulu Öğrencileri !f İstanbul İçin Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Plato Meslek Yüksekokulu Öğrencileri !f İstanbul İçin Çalışıyor

Plato Meslek Yüksekokulu Öğrencileri !f İstanbul İçin Çalışıyor

Leos Carax, Jose Rivera, Reha Erdem gibi ünlü yönetmenleri çekiyor.

23.02.2013 10:30

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Film Festivali'nde yönetmenlerle ve oyuncularla söyleşi çekimleri yapan Plato Meslek Yüksekokulu öğrencilerinde heyecan dorukta!

Beyaz perdenin uluslararası öneme sahip festivallerinden !f İstanbul için Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri de çalışıyor. 14 – 24 Şubat arası !f İstanbul, İstanbul ayağındaki tüm gösterimlere katılan ve ardından yönetmen ve oyuncularla yapılan söyleşilerin çekimlerini gerçekleştiren Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri, son olarak kurguları tamamlayıp !f İstanbul resmi sitesi ve tüm sosyal medya için festivalin videolarını hazırlıyor.

Plato Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan 8 kişilik ekip, çekimler esnasında yönetmen ve oyunculara hem fiziksel olarak yakın oldukları için hem de Velcrow Ripper, Leos Carax, Christoph Klenzendorf, Reha Erdem, Erdem Tepegöz, Jose Rivera, Miguel Gomes ve Sebastian Hofmann gibi ünlü yönetmenlerin dünyalarına bir adım daha yaklaştıkları için büyük heyecan duyuyorlar.

Eğitimler !f İstanbul'da uygulamalı olarak devam ediyor

Plato Meslek Yüksekokulu öğrencileri, film gösterimleri sonrası eğitmenler eşliğinde yaptıkları çekimlerle uygulamalı eğitimlerine profesyonel bir ortamda devam etmiş oluyorlar. Son olarak çekimlerin kurgusu yapılırken, yaratıcılıklarını da ortaya koyma fırsatı buluyorlar.

Ünlü yönetmen ve oyuncularla yapılan söyleşileri film fragmanlarıyla birleştirerek izleyicilere ilginç görüntüler sunuyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Plato Meslek Yüksekokulu Öğrencileri !f İstanbul İçin Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement