Polat Tower'deki Yangının İlk Anları - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Polat Tower'deki Yangının İlk Anları

Polat Tower\'deki Yangının İlk Anları
17.07.2012 16:40

Haber-Kamera.Şişli'de bulunan 42 katlı Polat Tower Residence'de çıkan yangının ilk anlarında polis çevreye kimseyi yaklaştırmadı.

"yıkılma TEHLİKESİ VAR UZAKLAŞIN"

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN- Zeki GÜNAL - İSTANBUL DHA

Şişli'de bulunan 42 katlı Polat Tower Residence'de çıkan yangının ilk anlarında polis çevreye kimseyi yaklaştırmadı. Tower'e giden yolu kesen trafik polisleri, "yıkılma tehlikesi var uzaklaşın" şeklinde anons yaptı.

Yangın yaklaşık 45 dakikalık çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binadan düşen alev almış metal parçalar ve yalıtım malzemeleri ise çevredeki birçok otomobile zarar verdi.

10 OTOMOBİL ZARAR GÖRDÜ

Yangın sırasında alevli metal parçalar ve yalıtım malzemeleri etrafa düşmeye başladı. Rezidansın yanında bulunan Şişli Teknoloji Merkezi'ne ait otoparktaki 10 otomobil binadan düşen parçalardan dolayı ağır çapta zarar gördü.

BİRÇOK ÜNLÜ BURADA YAŞIYOR

Şarkıcı Emrah İpek (Küçük Emrah), Şarkıcı Asena, Sunucu Ece Erken, Eski Futbolcu Sergen Yalçın ve Zeynep Mansur gibi ünlü isimlerin yangının çıktığı rezidansta oturduğu öğrenildi.

FULYA CADDESİ TRAFİĞE AÇILDI

Gökdelenden düşen metal parçalar ve izolasyon malzemeleri nedeniyle trafiğe kapanan cadde, iş makineleri ve belediye işçilerinin yaklaşık 3 saat süren temizleme çalışmasının ardından trafiğe açıldı. İtfaiye ve olay yeri inceleme ekipleri bina çevresinde zarar gören bina ve araçları tespit çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polat Tower'deki Yangının İlk Anları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement