Polisin Uyandırmayan Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Polisin Uyandırmayan Operasyonu

Polisin Uyandırmayan Operasyonu
08.05.2012 10:45

Adana'da, polisin dolandırıcılara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda girdikleri evlerde çocukları uyandırmadan arama yapması dikkat çekti.

Adana'da, polisin dolandırıcılara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda girdikleri evlerde çocukları uyandırmadan arama yapması dikkat çekti.

Adana polisi, 30 Nisan'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak vatandaşların milyonlarca lirasını dolandırdıkları iddia edilen suç örgütüne yönelik 13 il ve 8 ilçede 64 adrese eşzamanlı operasyon yaptı. Operasyonun üssü ise Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine bağlı Pekmezli köyü oldu. Sabaha karşı Şanlıurfa polisiyle birlikte baskın yapılan 7 evde özellikle çocukların uyanmaması için büyük bir özen gösterildi.

Çocukların uyuduğu odalarda arama yapan polis, çocukları uyandırmamak için

parmaklarının üzerinde yürüdü. Polisin duyarlı davranışı sonucu girilen evlerdeki çocuklar olanlardan habersiz bir şekilde uyumaya devam etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisin Uyandırmayan Operasyonu - Son Dakika


Advertisement