'Pusher' Filminin Galası Londra'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

'Pusher' Filminin Galası Londra'da Yapıldı

\'Pusher\' Filminin Galası Londra\'da Yapıldı

Kıbrıslı Türk aktör Mem Ferda'nın rol aldığı İngiliz yapımı 'Pusher' filminin galası, dün İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı.

05.10.2012 17:46

Kıbrıslı Türk aktör Mem Ferda'nın rol aldığı İngiliz yapımı 'Pusher' filminin galası, dün İngiltere'nin başkenti Londra'da yapıldı.

Başrollerini ünlü İngiliz süper model Agyness Deyn ile Richard Coyle'nin paylaştığı filmde Kıbrıslı aktör Mem Ferda, uyuşturucu ticareti yapan Hakan karakterini canlandırıyor.

Pusher filminin galası 4 Ekim akşamı, Londra'daki Hackney Picture House'da çok sayıda ünlü sanatçının katılımıyla gerçekleşti.

Galaya Kıbrıslı eşi Rabia ile gelen Mem Ferda,İngilizlerin ve basının büyük ilgisiyle karşılaştı.

Filmin gösteriminden önce konuşan Ferda, heyecan dozu yüksek böyle önemli bir filmde rol olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek Hakan karakterini canlandırdığı bu filmini Türklerin beğeneceğini umduğunu dile getirdi.

Film, Londra'da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Dalston ve Hackney bölgesinde çekildi. Filmde, Türk hamamı sahnesi de dikkat çekti.

DEVAMI DA GELİYOR

Yönetmenliğini İspanyol yönetmen Luis Prieto'nun yaptığı film, uyuşturucu satıcılığı yaparak hayatını kazanan Frank'ın uyuşturucu satıcısına borcunu ödemek bir hafta içinde yaşadığı korku ve macerayı anlatıyor. Filmde Kıbrıslı aktör, uyuştucu satıcısı Milo'nun yakın arkadaşı iyi kalpli ancak tehlikeli işler yapan Hakan'ı canlandırıyor.

1996 yılında çekilen Pusher 1,2 ve 3 serisinin yeni bir versiyonu olan filmin devamı önümüzdeki yıllarda çekilecek.

İngiliz sinemasının yakından tanıdığı Mem Ferda, Irak'ın eski lideri Saddam Hüseyin'in hayatının anlatıldığı ve tüm dünyada gösterilen Devil's Double (Şeytan'ın ikizi) başta olmak üzere çok sayıda filmde rol aldı.

Londra doğumlu 47 yaşındaki aktör, III Manors ve Paralleh Hell gibi çok sayıda film projesiyle İngiliz sinemalarında hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

DHA(SS)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Pusher' Filminin Galası Londra'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement