Rafet El Roman'a Başkan'dan Hediye Ayakkabı - Son Dakika
Güncel

Rafet El Roman'a Başkan'dan Hediye Ayakkabı

Rafet El Roman\'a Başkan\'dan Hediye Ayakkabı

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında sahne alan ünlü şarkıcı Rafet El Roman unutulmaz şarkılarını sevenleri için seslendirirken; ayakkabısının tabanı çıkan ünlü şarkıcı sahnede çıplak ayakla şarkılarına devam etti.

06.08.2013 15:08

Ramazan etkinlikleri kapsamında Ünye Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen Türk pop müziğinin sevilen sesi Rafet El Roman konserini yaklaşık 2 bin kişi dinledi.

Ünye Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali'nde önceden Ünyelilerle buluşan Rafet El Roman, uzun bir aranın ardından tekrar Ünye'de olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Rafet El Roman, şarkılarını seslendirirken sahne ışıklarını söndürtüp, hayranlarının kendisine ellerindeki çakmak ve cep telefonu ışıklarıyla eşlik etmesini istedi.

Yıllar önce 'Seni Seviyorum' şarkısını Ünye'de seslendiren El Roman, tekrar 'Seni Seviyorum' şarkısıyla kendisini izlemeye gelenlere duygusal anlar yaşattı. 2013 yılı yeni albümünden 'Kalbine Sürgün' şarkısını Ezo ile seslendirerek Ünyelilere doyumsuz bir müzik ziyafeti verdi. Rafet El Roman, konserde Ünyelilere seslenerek, "Sevmek ve sevilmek dünyanın en güzel tadı. Birlik ve beraberlik içerisinde huzur içerisinde yaşayalım. Dünyada sevgiden başka bir şey kalmadı" dedi.

Gecede mükemmel performans sergileyen Rafet El Roman, sahneye çıkıp iki üç parça söyledikten sonra ayakkabısının tabanı çıkınca, sahnede ayakkabısını çıkartıp çıplak ayakla şarkılarını söylemeye devam etti. Kendisini çok yakından takip eden Ünyeli bir hayranının olduğunu öğrenen Roman, hayranına ayakkabısını hediye etti. Sahnede çıplak ayakla birkaç şarkı söyleyen ünlü şarkıcıya, Ünye Belediyesi yeni ayakkabı alarak sahnede hediye etti. Gecenin sonunda Başkan Arpacıoğlu, Rafet El Roman'a günün anısına çiçek hediye etti.

Konseri, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Çöp ve Ali Kemal Mehel, belediye meclis üyeleri ve 2 bine yakın Ünyeli dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rafet El Roman'a Başkan'dan Hediye Ayakkabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement