Ramazan Etkinliklerde Muhteşem Final - Son Dakika
Güncel

Ramazan Etkinliklerde Muhteşem Final

Ramazan Etkinliklerde Muhteşem Final

Niğde Belediyesi Bu Yıl İkincisini Düzenlediği Ramazan Kültür Ve Sanat Etkinliklerini Pop Müziği Sanatçısı Şahsenem'in Muhteşem Konseri İle Tamamladı.

05.09.2010 23:25  Güncelleme: 23:27

Konsere katılanlar Şahsenem'in söylediği birbirinden güzel şarkılarla eğlendi. Gecenin sonunda Şahsenem'e teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 23 gün boyunca halkımız tarafından etkinliklerin ilgiyle takip edildiğini söyledi. Başkan Akdoğan, her zaman olduğu gibi etkinliklerin son akşamında da halkın arasına girerek onlarla sohbet etti.

Ayrıca çocukların da yoğun ilgi gösterdiği Belediye Başkanı Akdoğan, çocuklara kitap hediye etti.

13 Ağustos'ta başlayan etkinlikler 23 gün sürdü ve 4 Eylül'de sona erdi. 23 gün boyunca Nahita Otel karşısında oluşturulan etkinlik alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar, konferansından, stand-up gösterilerine, şiir dinletilerinden halk konserlerine kadar her gece farklı bir programla dolu bir Ramazan yaşadı.

Etkinlikler dahilinde yapılan programlarda Murat Başaran, Orhan Çakmak, Uğur Demirci, Ayla, Abdurrahman Önül, Ali Ercan, Bizim Neşet, Demet Arslan, Gökmen, Yudum, Grup Gönül, Sami Çelik, Erdoğan Boylu, Aykut Kuşkaya, Eşref Ziya Terzi, Şahsenem gibi isimlerin konserleri yer aldı. Şiir ve ilahi dinletilerinin yanı sıra etkinliklerde Ramazan gecelerinin vazgeçilmezi olan sihirbaz, orta oyunu ve meddah gibi figürler de Niğdelilerle buluştu.

Etkinliklerin son akşamı olan 4 Eylül'de ise izleyenlere muhteşem bir programla veda edildi.

Pop Müziği Sanatçısı Şahsenem birbirinden güzel şarkılarla, alanı dolduranlara hoş bir gece yaşattı. Sanatçı Şahsenem 23 gün süren etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a sanatseverliği için teşekkür etti.

2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinin kapanış konuşmasını yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da konserin ardından Şahsenem'e teşekkür etti. Önümüzdeki yıl etkinliklerin üçüncüsünü düzenleyeceklerini belirten Başkan Akdoğan, "Bizlere müzik ziyafeti sunan Şahsenem hanıma ve etkinliklerimize katılan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. 4 Eylül 2010 final gecemizdi. İnşallah seneye daha farklı bir programda bir araya geleceğiz. Ramazan ayı süresi içerisinde Niğde Belediyesi olarak hemşerilerimize hoşça vakit geçirtebilmişsek ne mutlu bizlere.

Bu programda emeği olan tüm Belediye çalışanlarımıza, Niğde de görev yapan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Etkinlik alanının asayişini sağlayan Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Allah yeni Ramazanlara hepimizi birlik beraberlik içerinde, sağ selamet kavuştursun. Ramazan Ayı boyunca 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerimize katılan ve destek veren tüm Niğdeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Etkinliklerde Muhteşem Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement