Reebok RealFlex Training Koleksiyonu ile Farkı Hissedin - Son Dakika
Güncel

Reebok RealFlex Training Koleksiyonu ile Farkı Hissedin

Reebok RealFlex Training Koleksiyonu ile Farkı Hissedin

"Fit For Life" mottosuyla yola çıkan Reebok için, fit olabilmenin en etkin yolu, düzenli antrenmanlarla her anlamda güçlenmek ve daha dayanıklı bireyler haline gelmek.

06.11.2013 11:45

Giderek yükselen bir yaşam temposu, artan sorumluluklar ve kısıtlı bir zaman… Siz de bu düzenle nasıl baş edeceğinizi düşünüyorsanız, Reebok'ın önerisine kulak verin ve "hareket edin". "Fit For Life" mottosuyla yola çıkan Reebok için, fit olabilmenin en etkin yolu, düzenli antrenmanlarla her anlamda güçlenmek ve daha dayanıklı bireyler haline gelmek. Önde gelen fitness profesyonellerinin rehberliğinde hazırlanan Sonbahar/Kış 2013 Reebok RealFlex Training Koleksiyonu, bu antrenmanlarda en üstün performansa ulaşılmasına yardımcı olmak üzere tasarlandı.

Esneklik ve doğal hareket özgürlüğünün ön planda olduğu koleksiyonda yer alan modellerden RealFlex Transition 4.0, erkekler için tasarlanmış bir training performans ayakkabısı. Eğimli topuk bölümü, antrenman sırasında ayağın yere daha sağlam basmasını sağlarken, çift yoğunluklu taban yapısı da, ekstra dayanıklılık ve yastıklama fonksiyonlarını bir arada sunuyor. Birbirinden bağımsız ve çok yönlü hareket edebilen esnek taban sensörleri ise, antrenmanlarda ihtiyaç duyulan esneklik ve doğallık hissini her harekete yansıtıyor. 3D Fuse Frame yapısıyla ayağı kavrayarak sabitleyen RealFlex Transition 4.0'ın dikişsiz ve nefes alabilen üst yapısı da maksimum konfor sağlıyor. Aynı teknolojilerle üretilmiş RealFlex Fusion TR 3.0 ise, kadınlar için tasarlanmış training performans ayakkabıları arasında yer alıyor. Üst bölümde uygulanan elmas şekilli lazer kesimler, performans ile stili bir araya getiriyor.

Antrenmanlarınıza dinamizm getirecek ve performansınıza ivme kazandıracak Reebok RealFlex training ayakkabılarını daha yakından incelemek ve denemek için en yakın Reebok satış noktasına uğramayı unutmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Reebok RealFlex Training Koleksiyonu ile Farkı Hissedin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement