Regaip Kandili - Son Dakika
Güncel

Regaip Kandili

Regaip Kandili

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, üç ayların başlaması ve Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

30.03.2017 15:33

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, üç ayların başlaması ve Regaip Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Rektör Çakar, üç aylara bir kez daha kavuşmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çakar, masajında şu ifadelere yer verdi:

"Feyiz ve bereketin doruğa ulaştığı, ellerin semaya açılarak gönüllerin yüce Allah'a yöneldiği bu üç aylarda, hayatımız konusunda bir muhasebe yaparak milletçe birlik ve beraberlik duyguları içinde hareket etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Bu mübarek gün ve gecelerin tüm insanlığa barış, huzur, refah ve esenlik getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Belediye Başkanı Keleş, mesajında, üç aylar ve Regaip Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yüce Allah'ın insanlara rahmet ve nimetlerini çokça ihsan ettiği recep, şaban ve ramazan aylarının taçlanacağı Regaip Kandili'ne ulaşıldığını belirten Keleş, şöyle devam etti:

"Allah'ın izni ile perşembe gününü cuma gününe bağlayan gece Regaip Kandili'ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşayacağız. Bu gecenin feyzinden, bereketinden ve hayrından istifade edeceğiz. Sevgimizin, saygımızın ve hoşgörümüzün kat kat arttığı üç aylarda, yardımlaşma, dayanışma, hayır ve iyilik duygularımız da kat kat artmaktadır. Bu feyizli gün ve geceleri birer fırsat bilerek iyi amellerimizi arttırmalıyız."

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin de mesajında, Regaip Kandili'nin tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni etti.

"Mübarek Regaib Kandili'nin bölgemizde de yaşanan acıların son bulmasına ve kardeşlik ikliminin gelişmesine katkı sağlamasını diliyorum." ifadesinde bulunan Keskin, şunları kaydetti:

"Kainata rahmet olarak gönderilen, sevgililerin en sevgilisi, insanlığın iftiharı, doğruluğun simgesi, Rabbimizin insanlığa en büyük merhametinin neticesi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın ruhaniyetinin dünyaya teşrif ettiği bu mübarek gecenin tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement