Rekorluk Resim Sergisinin Startı Verildi - Son Dakika
Güncel

Rekorluk Resim Sergisinin Startı Verildi

Rekorluk Resim Sergisinin Startı Verildi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Benim Rengim Büyükçekmece" isimli resim sergisine yüzlerce kişi katıldı.

23.01.2013 15:49  Güncelleme: 15:47

Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Benim Rengim Büyükçekmece" isimli resim sergisi projesine yüzlerce kişinin katılımıyla start verildi. Tarihi Kervansaray da yapılacak resimlerden oluşacak serginin, Guinness rekorlar kitabına aday olarak gösterilmesi planlanıyor.

Sergiye daha önce eline fırça almış yada almamış her yaştan ve her kesimden yüzlerce kişi katılıyor. 18 Mayıs'a kadar yapılacak resimler, yine bu tarihte sergilenecek. Dünyanın en uzun açık alan resim sergisini oluşturmayı hedefleyerek Büyükçekmecelileri bu sergide bir araya getirmeye çalıştıklarını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu projeye vatandaşların gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldığını vurguladı.

Dünyanın ortak dili olan sanatı Büyükçekmecelilerle buluşturduklarını anlatan Başkan Akgün, " Bugün burada ilçe protokolümüzün yanı sıra ev hanımları ve esnaflarımızın da ilgi göstermesi, Büyükçekmece halkının ne kadar sanata duyarlı olduğunu gösteriyor" dedi.

Sergi açılışında konuşan Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul 'da "İnsanımızın içindeki enerjiyi, yüreğindeki güzelliği, duygularını ve düşüncelerini resim sanatını vesile ederek ifade etmesi ayrı bir güzellik" diye konuştu. - İstanbul/ Büyükçekmece

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rekorluk Resim Sergisinin Startı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement