Renkler ve Zevkler YKM'de - Son Dakika
Güncel

Renkler ve Zevkler YKM'de

Renkler ve Zevkler YKM\'de

KM; yazın renklerini gardırobuna ve evine taşıyarak stilini renklendirmek isteyenleri 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda yepyeni bir yüzle karşılıyor.

16.04.2014 14:48

Kadın, erkek, çocuk giyim, jean, aktif spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik ve ev kategorilerinde binin üzerinde markanın ürünlerini müşterileriyle buluşturan YKM; yazın renklerini gardırobuna ve evine taşıyarak stilini renklendirmek isteyenleri 2014 İlkbahar-Yaz sezonunda yepyeni bir yüzle karşılıyor. Her zevke uygun, pastel tonlardan neon renklere, tropikal desenlerden marin temasına kadar sezonun trendlerini yansıtan her şey ve çok daha fazlası için YKM'yi mutlaka ziyaret edin.

Binlerce marka ve ürün seçeneğini aynı çatı altında sunan YKM; 2014 ilkbahar-yaz sezonuna yeniliklerle merhaba diyor. Bahar'ın yenileyici enerjisini ve yazın sıcacık renklerini mağazalarına taşıyan YKM'de 7'den 70'e herkese göre bir şey var.

Kadın, erkek, çocuk giyim, jean, aktif spor, ayakkabı & aksesuar, kozmetik ve ev kategorilerinde binin üzerinde markayı satışa sunan YKM'de; rengarenk pantolonlardan pastel tonlarda giysi, ayakkabı ve aksesuarlara, sloganlı tişörtlerden kloş etek ve penye ceketlere kadar sezonun tüm gözde parçalarını bulmanın, onbinlerce ürüne tek bir çatı altında ulaşmanın kolaylığını yaşayacaksınız. YKM Home'da yaz güneşinin yansıması turuncular, denizin serin sularını çağrıştıran turkuvaz ve maviler ile bahar çiçeklerinin süslediği ürünler; kozmetik reyonunda ise zengin marka çeşitliliği ile yeni sezon makyaj trendlerine uygun makyaj malzemeleri, ciltlere yazın ışıltısını katacak ayrıca güneşin zararlı etkilerinden koruyacak cilt bakım ürünleri ve biribirinden güzel parfüm seçenekleri sizleri bekliyor.

Spor tarzı benimseyenler için rahat adımlar vaat eden Superga , New Balance ,Skechers, Tommy Hilfiger, Onitsuka Tiger, Lacoste, Vans ve daha fazlasının 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonları da YKM'deki yerlerini aldı.

Her rengi ve her zevke uygun binlerce seçeneği bir arada bulabileceğiniz YKM'ye uğramadan yeni sezon alışverişi yapmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Renkler ve Zevkler YKM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement