Renklizebra, Çocukların Sevincini İkiye Katlıyor - Son Dakika
Güncel

Renklizebra, Çocukların Sevincini İkiye Katlıyor

Renklizebra, Çocukların Sevincini İkiye Katlıyor

Renklizebra.com, 23 Nisan Çocuk Bayramı'na özel yüzde 23 indirim sunuyor.

18.04.2013 10:10  Güncelleme: 10:18

Yeni sezon ürünlerinde geçerli olacak indirim kuponuyla çocuklar bayramı cıvıl cıvıl yaşayacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yepyeni ve rengarenk kıyafetlerle karşılayan Renklizebra.com, 17-23 Nisan tarihleri arasında çocuklara özel yüzde 23 indirimiyle, miniklerin alışveriş keyfine keyif katıyor.

Renklizebra.com'da satışa sunulan ürünler, tasarımları ve renkleriyle çocukları için sıra dışı ve farklı seçenekler arayanlara çok özel alternatifler sunuyor. Bahar ve yaz sezonuna özel yepyeni koleksiyonlarıyla Room Seven ve Oilily markasının ürünleri, Renklizebra.com'da çocuğuna renkli, hip ve tarz tasarımlar hediye etmek isteyen anne-babaları bekliyor.

Room Seven ve Oilily çocukların vazgeçilmezi

Renklizebra.com'da yepyeni koleksiyonundan ürünler bulabileceğiniz Room Seven'da, bu sezon hepsi canlı, neşeli renklerde retro tarz elbiseler, tişörtler, etekler, jarse elbiseler ve hırkalardan oluşan hip ve tarz modeller yer alıyor. Parlak renklerin bulunduğu Oilily'nin harikalar dünyasında ise tavus kuşu tüylerinden oluşan palmiyeler, sarı kaplumbağalar, uçan hipopotamlar, pozitif enerji saçan taze ve parlak çiçekler ve hayal gücünü coşturan birçok yaratıcı ve sürpriz karakterler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Renklizebra, Çocukların Sevincini İkiye Katlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement