Rixos "Kariyer Günleri" 500 Kişiye Yeni İş Kapısı Açtı - Son Dakika
Güncel

Rixos "Kariyer Günleri" 500 Kişiye Yeni İş Kapısı Açtı

Rixos "Kariyer Günleri" 500 Kişiye Yeni İş Kapısı Açtı

Rixos Hotels, Rixos Downtown Antalya otelinde 22 – 23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirdiği "Kariyer Günleri" etkinliğiyle, iki gün içerisinde 500 kişiyi istihdam etti

26.02.2016 14:25  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1500 kişinin iş başvurusunda bulunduğu kariyer günlerinde, 468 başvuru ile "mutfak" en fazla talep gören bölüm oldu.

Dünyada 8 ülkede 26 farklı oteli ile hizmet veren en büyük Türk otel zinciri Rixos Hotels, son günlerde çeşitli olumsuzluklarla anılan turizm sektörüne umut oldu. Antalya ve Ege bölgelerinde bulunan otellerinde yeni iş imkânları sunmak üzere Rixos Downtown Antalya otelinde 22 – 23 Şubat tarihlerinde Kariyer Günleri düzenleyen Rixos Hotels, iki gün süren etkinlik sonucu 500 kişiye iş imkanı sağladı.

Rixos Kariyer Günleri'ne, 1500 aday başvuruda bulundu. Başvurularda en çok talep gören bölüm 468 başvuruyla "Mutfak" olurken, 396 başvuruyla "Servis-Bar" ikinci sırayı aldı. "Ön Büro" 174, "Kat Hizmetleri" 80 ve "Stewarding" 52 aday başvurusu ile en fazla talep gören bölümler arasında yeraldı.

Otellerin insan kaynakları müdürleri ve departman yöneticilerinin adaylarla iki gün boyunca yüz yüze görüşmeler sonrasında yaptıkları değerlendirmeler sonucunda adaylar arasından 500 kişi, Rixos Hotels ailesine katılmaya hak kazandı.

Uğur İncesu: "Yeni Başvurular Almaya Devam Edeceğiz"

Adaylarla yapılan görüşmelere bizzat katılan Rixos Hotels Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Uğur İncesu yaptığı açıklamada, sektörde 2015 yılında yaşanan olumsuzluklara rağmen Rixos Hotels olarak istihdam konusundaki ivmelerini 2016 yılında da artırarak sürdürmeyi hedeflediklerinin altını çizdi.

Uğur İncesu, "Projenin ilk etabında başvuruda bulunan kalifiye aday sayısının yüksek olması ve sürekli olarak büyümeye devam eden grubumuzun artan insan kaynağı ihtiyacının karşılanması için 500 kişi istihdam edildi. Önümüzdeki aylarda Rixos Kariyer Günleri çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rixos 'Kariyer Günleri' 500 Kişiye Yeni İş Kapısı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement