Rize Belediyesi Kutlu Doğum Haftasında 1500 Kişiye Kavurma Pilav Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Rize Belediyesi Kutlu Doğum Haftasında 1500 Kişiye Kavurma Pilav Dağıttı

Rize Belediyesi Kutlu Doğum Haftasında 1500 Kişiye Kavurma Pilav Dağıttı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Sahil Camii'de Cuma Namazı Çıkışında 1500 Kişilik Kavurma Pilav'ı Vatandaşlara İkram Etti.

15.04.2011 21:01

Rize belediye başkanı halil bakırcı kutlu doğum haftası münasebetiyle sahil camii'de cuma namazı çıkışında 1500 kişilik kavurma pilav'ı vatandaşlara ikram etti.

Sizin de bildiğiniz gibi Peygamberimiz Hz. Muhammet'in dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebevi, asırlardır milletimiz tarafından " Mevlid Kandili" olarak kutlanmaktadır. Bu manada 20- 26 Nisan arası kutlanmakta olan Kutlu Doğum Haftası bu yılda ülke genelinde kutlandığı gibi Rize'de de en güzel şekilde idrak ediliyor.

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Müftüsü İlyas Serenli, din görevlileri ve yüzlerce vatandaşın katıldığı programda Cuma namazı öncesi sahil Camii'nde Kur-an'ı Kerim, Mevlidi Şerif ve Hatmi Şerif okundu. Yapılan duaların ardından Cuma namazı kılındı. Namaz sonrası camii çıkışında Rize Belediyesi tarafından vatandaşlara Kutlu Doğum Haftası aş'ı dağıtıldı.

Havanın güzel olmasıyla beraber Sahil Camii avlusunda Kavurma pilav olarak dağıtılan Kutlu Doğum aş'ını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve İl Müftüsü İlyas Serenli vatandaşlara ikram ettiler.

İkram esnasında açıklama yapan İl Müftüsü İlyas Serenli;

"Başta Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı olmak üzere organizasyonumuzda emeği geçen tüm sivil toplum örgütü Başkanlarımıza ve katılımcı siz değerli halkımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Başkan Bakırcı Konuşmasında;

"Kutlu Doğum Haftası yıllardır ülkemizde kutlanıyor. Ülke yöneticilerimiz de kutlama programlarına teşrif ediyor.Hava şartlarının güzel olmasıyla beraber ikramlarımızı camii avlumuzda gerçekleştirdik.Bu organizasyonda başta İl Müftümüz olmaz üzere din görevlilerimiz, sivil toplum örgütü başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rize Belediyesi Kutlu Doğum Haftasında 1500 Kişiye Kavurma Pilav Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement