Rize Kaybolan Çocuklar 17 Saatlik Aramalar Sonucu Bulundu - Son Dakika
Güncel

Rize Kaybolan Çocuklar 17 Saatlik Aramalar Sonucu Bulundu

Kaybolan çocuklar 17 saatlik aramalar sonucu bulundu (8)ÇOCUKLARIN BULUNDUĞU ORMAN GÖRÜNTÜLENDİRİZE'nin Fındıklı ilçesinde kaybolan ve 17 saat sonra bulunan Selim Yağız Özkan (4) ve Barış Yıldırım'ın (5), geceyi geçirdikleri ormanlık alan görüntülendi.

02.05.2019 16:18

Kaybolan çocuklar 17 saatlik aramalar sonucu bulundu (8)

ÇOCUKLARIN BULUNDUĞU ORMAN GÖRÜNTÜLENDİ

RİZE'nin Fındıklı ilçesinde kaybolan ve 17 saat sonra bulunan Selim Yağız Özkan (4) ve Barış Yıldırım'ın (5), geceyi geçirdikleri ormanlık alan görüntülendi. Merkez Mahallesi'ndeki park alanından, bir sokak köpeğinin peşinden koşarak ayrılan ve girdikleri patika yolda sık çalılık ve dikenle kaplı ormanda kaybolan 2 çocuk çalılıkların içerisinde yerde otururken bulunmuştu. Çocukların ormana giderken kullandıkları patika yolun dikenliklerle kaplı olduğu görüldü.

Kayıp 2 çocuğu bulan ekipte yer alan İbrahim Sarı adlı vatandaş, o anları anlattı. Sarı, Buraya geldiğimizde ben çok heyecanlandım, ayaklarım titriyordu. Çocuklar ilk önce bağırdı, köpekleri duyunca, kurtarma ekipleri hep beraber çocukları kucağına aldı çok etkilendiler, gerçekten çok mutlu olduk. Çocuklar burada oturuyorlardı, köpekleri duyunca ayağa kalktılar ve ses verdiler. Biz de uzaktan seslendik, korkmayın geliyoruz diye. Ben bile zor geldim buraya, çocukların nasıl geldiği enteresan bir konu, çocuklara Allah burada yardım etmişö dedi.

Rize Kaybolan Çocuklar 17 Saatlik Aramalar Sonucu Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize Kaybolan Çocuklar 17 Saatlik Aramalar Sonucu Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement