Rizeliler Derneğinden Muhteşem Kaynaşma - Son Dakika
Güncel

Rizeliler Derneğinden Muhteşem Kaynaşma

Rizeliler Derneğinden Muhteşem Kaynaşma

Sancaktepe Rize İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği "Kaynaşma Gecesi " ne yoğun katılım oldu.

16.04.2012 12:44

2009 yılından beri faaliyet gösteren Sancaktepe Rize İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği "Kaynaşma Gecesi " ne yoğun katılım oldu.

Gece adına yakışır bir şekilde coşku içinde geçti.

HALKIYLA BÜTÜNLEŞEN VE PROJE ÜRETEN DERNEKÇİLİK

Sancaktepe Rizeliler Derneğinin düzelediği "Kaynaşma Gecesi"nin yoğun emek harcanarak hazırlandığını söyleyen Dernek Başkanı Serkan Taşcı yaptığı konuşmada " Derneğinimiz 2009 Mayıs ayında kuruldu. 2 dönemdir beni başkanlığa layık gören yönetim kurulumuza ve dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Derneğimiz Sancaktepe de kurulan ilk Rizeliler derneğidir. Bunun dışında söylenen hiç bir söz gerçeği yansıtmamaktadır. Dernekçilik bir gönül işidir. Eğer bu işi isteyerek gönülden yapmazsanız başarılı olmak mümkün değildir. Dernek Olarak genç ve dinamik bir yönetim kurulumuz var.Daha önemlisi ekip ruhumuz var. Bu ekip bundan sonrada büyük başarılara izmza atacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın "dedi. Dernek Başkanı Serkan Taşcı son olarak halkıyla bütünleşen ve proje üreten dernekçilik yapmak istediklerini söyledi.

RİZELİLER VE DAVETLİLER KATILDI

Düzenlenen geceye, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem,Anadolu İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Bayram, Siyasi Parti temsilcileri,Meclis Üyeleri,Muhtarlar,Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri,Rizeliler ve davetliler katıldı.

YASEMİN YILDIZ'LA 300 KİŞİLİK HORON HALKASI

Yöresel tulum ve kemençe ile başlayan Kaynaşma Gecesi Karadenizin sevilen sanatçısı Yasemin Yıldız'ın sahneye çıkması ile salonda bulunan davetlilerin 300 kişilik Horon halkası oluşturması geceye ayrı bir renk kattı. Tulum ve Horon eşliğinde Karadeniz türkülerini seslendiren Yasemin Yıldız davetlerden bol bol alkış aldı.

ANADOLU'YUZ BİZ

Sancaktepe Rizeliler derneği gecede bir de diğer sivil toplum kuruluşlarına sürpriz hazırladı. 8 ile 10 yaş grubundan oluşan Anadolu yöresi halk oyuları ekibi Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri tarafından büyük beğeni ile izlenirken davetliler bu jest karşısında hayranlıklarını gizleyemediler.

MURAT KÖSE İLE COŞTULAR

Geceye son olarak yine Karadenizin sevilen sanatçısı Murat Köse sahneye çıktı. Hep birlikte söylenen türküler eşliğinde Kaynaşma Gecesi sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rizeliler Derneğinden Muhteşem Kaynaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement