RTÜK Üyesi İlhan Taşcı: Flash Haber ve Habertürk'e Yüzde 3 Oranında İdari Para Cezası Verildi - Son Dakika
Güncel

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı: Flash Haber ve Habertürk'e Yüzde 3 Oranında İdari Para Cezası Verildi

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı: Flash Haber ve Habertürk\'e Yüzde 3 Oranında İdari Para Cezası Verildi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı, “Flash Haber’e yüzde 3 para ile 3 kez de program durdurma cezası verildi. RTÜK, Habertük’e yüzde 3 idari para cezası kararı aldı. Depremdeki koordinasyonsuzluğu açıklamak ve iktidarı eleştirmek suç oldu” dedi.

08.03.2023 16:31  Güncelleme: 17:41

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı, "Flash Haber'e yüzde 3 para ile 3 kez de program durdurma cezası verildi. RTÜK, Habertük'e yüzde 3 idari para cezası kararı aldı. Depremdeki koordinasyonsuzluğu açıklamak ve iktidarı eleştirmek suç oldu" dedi.

RTÜK'ün CHP kontenjanından seçilen üyesi İlhan Taşcı, üst kurulun bugünkü toplantısında Flash Haber ve Habertürk TV'ye yüzde 3 oranın idari para cezası verildiğini açıkladı. Taşcı, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

"İlahiyatçı Cemil Kılıç'ın depremdeki sorumluluklarından 'takdir-i ilahi' diyerek kaçan yöneticilere ve Diyanet Başkanlığı'nın gerçek kimliğinden saptığına yönelik eleştirileri nedeniyle Flash Haber'e yüzde 3 para ile 3 kez de program durdurma cezası verildi. Karar oyçokluğuyla alındı.

RTÜK, Fatih Altaylı'nın depremzedelere yönelik televizyonda yapacakları yardım kampanyasının RTÜK'ten gelen talimatla engellendiği açıklamaları nedeniyle de Habertük'e yüzde 3 idari para cezası kararı aldı. Depremdeki koordinasyonsuzluğu açıklamak ve iktidarı eleştirmek suç oldu."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel RTÜK Üyesi İlhan Taşcı: Flash Haber ve Habertürk'e Yüzde 3 Oranında İdari Para Cezası Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement