Saadet Partisi Kütahya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Kütahya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Saadet Partisi Kütahya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı

Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Asiltürk: ''Şimdilik adayımız belli değil ve Fatih Erbakan'ın da aday olma ihtimali çok zayıf''

20.10.2013 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk "Şimdilik adayımız belli değil ve Fatih Erbakan'ın da aday olma ihtimali çok zayıf" dedi.

Asiltürk, partisinin genişletilmiş il divan toplantısında yaptığı konuşmada, siyaset değil cihat yaptıklarını söyledi.

Hedeflerinin inandıkları gibi yaşamanın ortamını oluşturmak için cihat etmek olduğunu belirten Asiltürk, şöyle konuştu:

"Biz sıradan bir siyasi mücadele yapmıyoruz. Biz cihat ediyoruz. Cihat ederken de düşmanınla da ortaklık yapamıyorsun. Seçim ittifaklarında da bizim inancımıza ters kimselerle ittifak yapamayız. Onlar kabul etmez. Biz illa birileriyle birleşelim diye havalara giremeyiz. Meclisin 450 kişi olduğu dönemde 28 kişilik grubumuzla, İsrail'in Kudüs'ü başkent ilan ettiği zaman tepki göstermeyen dönemin dışişleri bakanını düşürdük. Bu Hakkın etki etme gücüydü. Şimdi biz etki etmiyoruz. Hak etki ediyor. Biz, başkalarının da iyiye, doğruya yönelmesi için gayret ederiz."

Asiltürk, bir gazetecinin Fatih Erbakan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağı iddiasını sorması üzerine, şimdilik adaylarının belli olmadığını dile getirdi.

Saadet Partisi'nin köklü bir parti olduğunu ifade eden Asiltürk, "Bu partiye bağlı olarak çalışmak lazım. Şimdilik adayımız belli değil ve Fatih Erbakan'ın da aday olma ihtimali çok zayıf. Biri çıkar da kendi başına iş yapar, toplantı yapar ise bu yapılanlar da aramızda ihtilaf var görüntüsü çıkarırsa biz niye aday gösterelim?" diye konuştu.

Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muzaffer Baydar da katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Kütahya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement