Sabri Özel'den Sofistike Bir Koleksiyon - Son Dakika
Güncel

Sabri Özel'den Sofistike Bir Koleksiyon

Sabri Özel\'den Sofistike Bir Koleksiyon

Sabri Özel, kış sezonuna damgasını vuracak yeni bir koleksiyonla merhaba diyor.

23.11.2013 10:02

Klasik giyimi geleneksel ve modern dokunuşlarla harmanlayarak sunan Sabri Özel, kış sezonuna damgasını vuracak yeni bir koleksiyonla merhaba diyor.

Sofistike şıklığı yansıtan çizgilerinin yanı sıra aksesuar detaylarıyla da ön plana çıkan Sabri Özel, erkek giyim koleksiyonunu daha da zenginleştiriyor… Erkek modasını on ikiden vuran ekose desenlerin yoğun olarak göze çarptığı Sabri Özel tasarımları, stilini özgürce sergilemek isteyen beylere öncülük ediyor.

Lacivet, siyah ve gri üçlemesiyle sıra dışı bir şıklığa adım atın

Özgün tasarımlarıyla uzun yıllardır erkek moda severlerden tam not alan Sabri Özel, 2013 - 2014 kış koleksiyonuyla dünya modasına göz kırpıyor. Ekose detayların kravat ve ceketlerde hayat bulduğu Sabri Özel koleksiyonu; deri eldiven ve çizgili kasket şapkalarıyla da bizi 20. Yüzyılın başlarındaki İngiliz stiline götürüyor.

Lacivert, siyah ve gri üçlemesiyle elegan kombinlerin kapılarını aralayan Sabri Özel yeni sezon, tartışmasız bir şıklığa adım atmak isteyenlere hitap ediyor.

Bejle olan uyumlu birlikteliğiyle göz dolduran dirsekten yama detaylı kazaklar, Sabri Özel koleksiyonunun en hit parçaları arasında yer alıyor. İş seyahatlerine stilini de taşımak isteyen erkek moda severleri bu sezon gri uzun askılı çantasıyla karşılayan Sabri Özel, İngiliz asaletinden esinlenen duruşuyla fark yaratıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabri Özel'den Sofistike Bir Koleksiyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement