Sadettin Sadi Sesli Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Sadettin Sadi Sesli Seçim Sonuçları

Sadettin Sadi Sesli Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Yıldırım belediye başkan adayı olan Sadettin Sadi Sesli isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Yıldırım belediye başkan adayı olan Sadettin Sadi Sesli isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Bursa Yıldırım ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Sadettin Sadi Sesli isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi Bursa Yıldırım adayı Sadettin Sadi Sesli kimdir? Saadet Partisi Bursa Yıldırım adayı Sadettin Sadi Sesli yüzde kaç oy aldı?

Sadettin Sadi Sesli Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi Bursa Yıldırım belediye başkan adayı olarak gösterilen Sadettin Sadi Sesli Yıldırım ilçesinde % 2,10 oranında oy almıştır. Yıldırım ilçesinde % 2,10 oranında oy olan Sadettin Sadi Sesli adlı Saadet Partisi adayı toplamda 7.844 adet oy sayısına ulaştı.

Sadettin Sadi Sesli Kimdir?

Sadettin Sadi Sesli Seçim Sonuçları

Trakya Universitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Sadettin Sadi Sesli 1970 Almanya doğumludur. Dr. Sesli 1994-1998 yılları arasında çeşitli sağlık kuruluşlarında idari görevlerde bulunmuştur. 1998-2000 yılları arasında Sakarya Tank Palet Fabrikasında Tabip Yedek Subay olarak vatani vazifesini tamamlamıştır. Sonrasında çeşitli kamu ve özel sağlık kuruluşlarında doktorluk mesleğini ifa etmiştir. Dr. Sesli Yıldırım Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Yoğun Bakım sorumlu hekimliği ve Yıldırım İlçesinde bulunan Bursa 112 Ambulans Hizmetleri Başhekimliği görevlerinde bulunmuştur. Dr. Sesli halen Bursa'da iş sağlığı ve güvenliği hizmeti veren özel bir şirketin kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi olup işyeri hekimi olarak doktorluk vazifesine devam etmektedir. Dr. Sadi Sesli halen işyeri hekimi olarak özel sektörde birçok firmaya işyeri hekimliği desteği vermektedir.

Bursa Yıldırım ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Sadettin Sadi Sesli Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement