Sadri Şener'in Ameliyatı Başarılı Geçti, Süleyman Seba'nın Tedavisi Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Sadri Şener'in Ameliyatı Başarılı Geçti, Süleyman Seba'nın Tedavisi Devam Ediyor

Sadri Şener\'in Ameliyatı Başarılı Geçti, Süleyman Seba\'nın Tedavisi Devam Ediyor

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Doç.Dr...

20.10.2012 16:57

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Reha Baran, 19 Ekim 2012 Cuma günü Acıbadem Fulya Hastanesi Acil Servisi'ne gelen Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in sağlık durumuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Başhekim Doç. Dr. Reha Baran, Süleyman Seba'nın sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi Sayın Süleyman Seba'nın detaylı olarak saglık tetkiklerini yaptık. Düşme nedeniyle herhangi bir problem oluşup oluşmadığına yönelik incelemelerden sonra yeni gelişen bir sorun olmadığını gördük. Ancak yaptığımız testlerde enfeksiyon parametreleri biraz yüksekti. Bu durum, gribal bir enfeksiyon veya soğuk algınlığından da kaynaklanabilir. Bu açıdan da çeşitli testler yapmaya devam ediyoruz. Kendisine antibiyotik tedavisi uygulayacağız. Tedavinin daha kolay yapılabilmesi için birkaç gün daha kalmasını istedik. Şu anda genel durum iyi, herkesle konuşabiliyor.

SADRİ ŞENER PAZARTESİ GÜNÜ TABURCU OLACAK

Doç. Dr. Reha Baran, düşme sonucu sağ Quadriceps tendonu diz kapağı kemiğine yapıştığı yerden kopan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ameliyatının ise başarılı geçtiğini belirterek şunları söyledi Sayın Sadri Şener'in, düşme sonrası daha önce problemi bulunan bir kasında bir tendon yırtığı oluşmuş. Kendisini muayene eden Acıbadem Fulya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer, bu kas tendonu yırtığının ancak ameliyatla düzelmesi mümkün olabileceği için bugün kendisini ameliyat etti. Bir saat süren ameliyat başarılı geçti. Sadri Şener'i 22 Ekim 2012 Pazartesi günü taburcu etmeyi planlıyoruz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sadri Şener'in Ameliyatı Başarılı Geçti, Süleyman Seba'nın Tedavisi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement