Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Domuz Gribiyle Olarak 'Bunun İlaçla Tedavisinin Olmadığını Bilmemiz Gerekir. Hijyen Birinci Derecede Önemli' Dedi. - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Domuz Gribiyle Olarak 'Bunun İlaçla Tedavisinin Olmadığını Bilmemiz Gerekir. Hijyen Birinci Derecede Önemli' Dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, domuz gribiyle olarak 'Bunun ilaçla tedavisinin olmadığını bilmemiz gerekir. Hijyen birinci derecede önemli' dedi.

27.03.2015 21:01

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, domuz gribiyle olarak 'Bunun ilaçla tedavisinin olmadığını bilmemiz gerekir. Hijyen birinci derecede önemli' dedi.

Kaynak: StarGazete.com

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Domuz Gribiyle Olarak 'Bunun İlaçla Tedavisinin Olmadığını Bilmemiz Gerekir. Hijyen Birinci Derecede Önemli' Dedi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement