'Sahne Sırası Sende Türk Müziği" Yarışması - Son Dakika
Güncel

'Sahne Sırası Sende Türk Müziği" Yarışması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Yarışmacıların şarkı seslendirmeleri Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'ın konuşması "Sahne Sırası Sende Türk Müziği" yarışması Edirne'de düzenlenen yarışmada 27 genç en güzel söyledikleri eserleri seslendirdi Edirne'de, "Sahne Sırası Sende Türk Müziği" yarışması düzenlendi.

01.03.2016 15:12

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Yarışmacıların şarkı seslendirmeleri

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'ın konuşması "Sahne Sırası Sende Türk Müziği" yarışması

Edirne'de düzenlenen yarışmada 27 genç en güzel söyledikleri eserleri seslendirdi

Edirne'de, "Sahne Sırası Sende Türk Müziği" yarışması düzenlendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından genç nesillerin Türk müziğini unutmamaları ve gelecek dönemlere taşıyabilmeleri amacıyla organize edilen yarışmaya 27 genç katıldı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topoğlu, Edirne Gençlik Merkezi'nde düzenlenen yarışma öncesi yaptığı konuşmada, gençlerle ilgili yaptıkları en önemli çalışmalardan birinin 81 ilde faaliyet gösteren, sayıları yaklaşık 216'yı bulan ve bu yıl sonunda 366'ya ulaşacak olan gençlik merkezleri olduğunu söyledi.

"Sahne Sırası Sende Türk Müziği" yarışması ile gençlerin kendilerine olan öz güvenlerini arttırmayı amaçladıklarını ifade eden Topoğlu, yarışmaya katılan gençlere başarılar diledi.

Yaptıkları gençlik merkezlerinin, gençlerin merkezi olacağını vurgulayan Topoğlu, "İnşallah sizlerin katkısıyla gençlik merkezleri gençliğin merkezi olacak. Bunun için çalışıyoruz. Sadece Edirne'de değil 81 ilimizde, ilçelerimizde bu mekanlar var. Bu mekanlar sizler için yapıldı. Ciddi yatırımlar var. Bunların iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Bizim hepimizin paydaşımız, ortağımız gençlerdir" dedi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Türkiye'de 81 ilde gerçekleşen yarışmalar sonunda kendi illerinde dereceye giren gençlerin finallere katılacağını belirtti.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan gençler jürinin önünde en güzel söyledikleri eserleri seslendirdi.

\'Sahne Sırası Sende Türk Müziği" Yarışması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Sahne Sırası Sende Türk Müziği' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement