Sahte Pasaport Düzenleyen Suç Örgütüne Operasyon - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Sahte Pasaport Düzenleyen Suç Örgütüne Operasyon

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalya'da FETÖ ve PKK gibi örgütlere mensup teröristlere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Antalya'da FETÖ ve PKK gibi örgütlere mensup teröristlere sahte pasaport düzenleyerek yurt dışına kaçmalarını sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, teknik ve fiziki takibin ardından teröristlerin sahte pasaportlarla yurt dışına kaçmalarını sağladıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

Belirlenen adres ve şüphelilere ait araçlarda yapılan aramada 4 sahte pasaport, bir dizüstü bilgisayar, sahte evrak ve telefon ele geçirildi.

Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ ve PKK gibi örgütlere mensup teröristlerin yurt dışına kaçmalarını sağladıkları ileri sürülen zanlılar, emniyetteki işlemleri sonrası sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA