Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı, Ferizli'de İncelemelerde bulundu. - Son Dakika
Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı, Ferizli'de İncelemelerde bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı, Ferizli\'de İncelemelerde bulundu.

Ak Parti Ferizli 31. Danışma Meclisinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Ferizli'ye Sosyal Gelişim Merkezi müjdesi vermişti.

14.12.2016 15:31  Güncelleme: 15:32

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ile birlikte Ferizli'de yapılacak SGM binası için yerinde incelemeler de bulundu. İlçede, Sosyal Gelişim Merkezi için uygun olabilecek yerler gezildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun Ferizli'ye kazandırmak istediği Sosyal Gelişim Merkezi, ilçenin en önemli projelerinden biri olacak. İlçede sosyal hizmetlere yeni bir çehre kazandıracak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada, ''Ferizli'ye kazandırmak istediğimiz SGM binası için gerekli incelemeleri yaptık. Hayata geçtiğinde ilçede, sosyal anlamda gelişime büyük katkı sağlayacak bir proje hazırlıyoruz. Şuan Ferizli'de alt yapı çalışmalarımız süratle devam ediyor. İnşallah 2017 yılı içinde de tüm ilçelerimize ve Ferizli'ye yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Yapacağımız yeni projelerle Ferizli'ye hizmetlerimizi sürdüreceğiz.'' Dedi.

Başkan Soğuk ise yaptığı açıklamada, ''Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ile birlikte ilçemizin geleceğini inşa ediyoruz. Şuan Başkanımızın ilçemizde başlattığı alt yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Alt yapı bittiğinde süratle üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Sosyal Gelişim Merkezi ilçemize sosyal anlamda önemli katkı sağlayacak. Her zaman dediğim gibi Zeki Başkanımız varsa hizmette sorun yok. Başkanıma ilçem adına teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı, Ferizli'de İncelemelerde bulundu. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement