Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanı, Söğütlü Belediye Başkanını ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanı, Söğütlü Belediye Başkanını ziyaret etti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanı, Söğütlü Belediye Başkanını ziyaret etti

Muhammet Batur Turalıoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanı olarak atandıktan sonra Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında afet konularında yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Turalıoğlu, belediye başkanlarıyla birlikte çalışacağını ve afet konularında fikir alışverişinde bulunacaklarını belirtti. Başkan Özten ise Turalıoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, afet konularında tecrübelerinden faydalanmak istediğini ifade etti.

03.08.2023 09:09

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığına atanan Muhammet Batur Turalıoğlu, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten'i ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette, afet konularında yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Turalıoğlu, her zaman birlikte çalışacağı belediye başkanlarını ziyaret ettiğini belirterek, "Bölgelerindeki afet konularında fikir alışverişinde bulunuyoruz." dedi.

Yeni görevinde Turalıoğlu'na başarı dileyen Başkan Özten de "En kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağım. Afet konularında başkanımızın fikirlerinden ve tecrübelerinden faydalanacağım." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanı, Söğütlü Belediye Başkanını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement