Sakarya'daki Dhkp-C Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Sakarya'daki Dhkp-C Operasyonu

Sakarya'da DHKP-C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan üç kişi, adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

28.09.2016 22:28

Sakarya'da DHKP-C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan üç kişi, adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan SAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hatice Senem Doyduk ile araştırma görevlileri Emre Demirtaş ve Serhat Ulubay'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'daki Dhkp-C Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement