Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 7 kişi adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin gözaltına aldığı 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Sağlık kontrolünden geçirilen aralarında teknisyen, memur, işçi ve ebelerin de olduğu şüpheliler F.D, K.F, R.Ö, A.D, S.U, S.T. ve D.P, adliyeye sevk edildi.
Son Dakika › Güncel › Sakarya'daki Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?