Sakarya Hendek İlçesi'nde Başkan ve Personel Görme Engelliler Gününde Görme Engellilere Destek İçin... - Son Dakika
Güncel

Sakarya Hendek İlçesi'nde Başkan ve Personel Görme Engelliler Gününde Görme Engellilere Destek İçin...

Sakarya Hendek İlçesi\'nde Başkan ve Personel Görme Engelliler Gününde Görme Engellilere Destek İçin...

Sakarya'nın Hendek ilçe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle görme engellilerin yaşadıklarını gündeme getirmek için onlara ilginç bir destek verdi.

03.12.2012 18:38

Sakarya'nın Hendek ilçe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle görme engellilerin yaşadıklarını gündeme getirmek için onlara ilginç bir destek verdi. Etkinlik kapsamında Hendek Belediye Başkanı ve belediye çalışanları, siyah göz bandı takarak gözlerini kapattı.Dünya Engelliler günü nedeniyle Hendek ilçesine gelen 50 kişilik görme engelli grubu Hendeke Belediyesine geldi. Belediye başkanı Ali İnci başta olmak üzere belediye çalışanları da onların yaşadıkları sıkıntıları anlatmak amacıyla kendileri de bir süreliğine kendi gözlerini siyah bantla kapattı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci " Empati yaptık, artık şu anda tamamen kalp gözü açık bir şekilde iletişim içindeyim" diyerek duygularını dile getirdi. Ali İnci "14 yıldır görme engelliler için ne yaptın sorusuna şuanda vereceğimiz cevapların başında görme engelli bir vatandaşımızı Belediyemize görevli olarak işe almakla başladık, arkasından görme engellilerin rahatca yürüyebilmeleri için Hendek kaldırımlarına engelli yolu yaptık. Bunun yanında başka ne yapabiliriz dedik ve internet, okuma yazma yeri yaptık." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Hendek İlçesi'nde Başkan ve Personel Görme Engelliler Gününde Görme Engellilere Destek İçin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement