Sakarya Jandarma Komutanlığı muhtarlara asayiş değerlendirmesi ve seçim güvenliği toplantısı düzenledi - Son Dakika
Güncel

Sakarya Jandarma Komutanlığı muhtarlara asayiş değerlendirmesi ve seçim güvenliği toplantısı düzenledi

Sakarya Jandarma Komutanlığı muhtarlara asayiş değerlendirmesi ve seçim güvenliği toplantısı düzenledi

Sakarya Jandarma Komutanlığı, Orhangazi Kültür Merkezi'nde muhtarlara yönelik asayiş değerlendirmesi ve seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, 2023 yılında jandarmanın sorumluluk bölgelerinde gerçekleşen asayiş olaylarıyla ilgili sunum yapıldı. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nejdet Karaca, suçluların yakalanması konusunda muhtarlardan destek istedi ve Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

09.03.2024 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Jandarma Komutanlığınca muhtarlara yönelik asayiş değerlendirmesi ve seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, 2023 yılında jandarmanın sorumluluk bölgelerinde gerçekleşen asayiş olaylarıyla ilgili sunum yapıldı.

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Nejdet Karaca, başta uyuşturucu, terör, göçmen kaçakçılığı, dolandırıcılık ve trafik güvenliği olmak üzere çeşitli suçlara yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Muhtarlardan suçluların yakalanması konusunda destek isteyen Karaca, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için tüm tedbirlerin alındığını kaydetti.

Seçime girecek muhtar adaylarına başarı dileyen Karaca, kurallara uyulması konusunda destek istedi.

Karaca, daha sonra muhtarların sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Jandarma Komutanlığı muhtarlara asayiş değerlendirmesi ve seçim güvenliği toplantısı düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement