Sakarya Tır, Düğünden Dönen 2 Otomobile Çarptı: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sakarya Tır, Düğünden Dönen 2 Otomobile Çarptı: 8 Yaralı

Tır, düğünden dönen 2 otomobile çarptı: 8 yaralıSAKARYA'da iddialara göre bir dügünden dönen 2 otomobile TIR çarptı.

23.09.2017 12:25

Tır, düğünden dönen 2 otomobile çarptı: 8 yaralı

SAKARYA'da iddialara göre bir dügünden dönen 2 otomobile TIR çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Pekmezli rampasında meydana geldi. Sakarya istikametine giden Kamil Öksüz idaresindeki 66 LZ 150 plakalı TIR, iddialara göre rampada yağmurdan kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedenince kontrolden çıkarak Sakarya'daki akrabalarının düğününden Bursa'ya döndükleri öğrenilen Beytullah Hasan Ergün'ün kullandığı 16 NYF 65 plakalı otomobil ve Nurettin Özbek'in kullandığı 16 NV 568 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kazada Nurettin Özbek, Derya Özbek, Nazif Uğur, Recep Özbek, Günay Özbek, Kevser Ergün, İsmail Ergün, Beytullah Hasan Ergün yaralandı. 16 NYF 65 plakalı otomobilde sıkışan sürücü Beytullah Hasan Ergün, olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Pamukova Gurup Amirliği kaza kırım ekiplerin ve 112 ekiplerince uzun uğraşlar sonunda sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Yaralılar ambulanslar ile Pamukova Devlet Hastanesi'ne, daha sonrada Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan Beytullah Hasan Ergün ile Günay Özbek'in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlatırken, TIR sürücüsü Kamil Öksüz gözaltına alındı.

Sakarya Tır, Düğünden Dönen 2 Otomobile Çarptı: 8 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Tır, Düğünden Dönen 2 Otomobile Çarptı: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement