Salih Yaşar Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Salih Yaşar Seçim Sonuçları

Salih Yaşar Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Ağrı Diyadin belediye başkan adayı olan Salih Yaşar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde AK Parti Ağrı Diyadin belediye başkan adayı olan Salih Yaşar isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ağrı Diyadin ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Salih Yaşar isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Ağrı Diyadin adayı Salih Yaşar kimdir? AK Parti Ağrı Diyadin adayı Salih Yaşar yüzde kaç oy aldı?

Salih Yaşar Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Ağrı Diyadin belediye başkan adayı olarak gösterilen Salih Yaşar Diyadin ilçesinde % 34,34 oranında oy almıştır. Diyadin ilçesinde % 34,34 oranında oy olan Salih Yaşar adlı AK Parti adayı toplamda 2.650 adet oy sayısına ulaştı.

Salih Yaşar Kimdir?

Salih Yaşar Seçim Sonuçları

Yaşar, 1973 yılında Ağrı'nın Diyadin ilçesinde dünyaya geldi. 2009-2014 yılları arasında AK Parti İl Genel Meclis üyeliği yapan Yaşar, 2016 yılından itibarin İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyadin Belediye Başkanlığında belediye başkan yardımcısı olarak atandı. Yaşar, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Ağrı Diyadin ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Salih Yaşar Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement