Saman yüklü tır alev alev yandı - Son Dakika
Güncel

Saman yüklü tır alev alev yandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde saman yüklü tır ve tonlarca saman balyası çıkan yangında dakikalar içerisinde küle döndü. Yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürdü. Tır sürücüsü çaresizce yanışı izledi. Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.

29.06.2023 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saman yüklü tır alev alev yandı

MARDİN Mardin'in Kızıltepe ilçesinde saman yüklü tır ve tonlarca saman balyası çıkan yangında dakikalar içerisinde küle döndü.

Edilen bilgilere göre, Kızıltepe ilçesine bağlı kırsal Konuklu Mahallesi'nde saman yüklü tırda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, rüzgarında etkisiyle büyüdü. Çıkan yangın kısa sürede saman balyalarını ve tırı sararken, durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ekipler yangını kontrol altına alarak söndürdü. Çıkan yangında tır sürücüsü ekmek teknesi ve saman balyalarının yanışını çaresizce izledi. Tır tamamen kullanılmaz hale gelirken tonlarca saman balyası da küle döndü.

Yangın ile ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Saman yüklü tır alev alev yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saman yüklü tır alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement