Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Şüpheli Yakalandı

Samsun\'da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Şüpheli Yakalandı

Samsun'un Bafra ve Terme ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 şüpheli yakalandı. Terme ilçesinde yapılan operasyonda Z.C. ve T.K'nin evlerinde 18 gram sentetik uyuşturucu, 36 sentetik ecza hapı ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi. Bafra ilçesinde ise N.K, A.Ü, H.K. ile E.E'nin evlerinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, 13 tabanca fişeği, 2 gram sentetik uyuşturucu, 21 gram kenevir tohumu, 1 sentetik ecza hapı ile uyuşturucu kullanma aparatları bulundu. Operasyonlar sonucunda toplamda 5 şüpheli gözaltına alındı.

22.02.2024 11:16  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ve Terme ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Terme ilçesinde Z.C. ve T.K'nin evlerinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şubesi, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ve Terme Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin zanlıların evlerinde yaptığı aramada, 18 gram sentetik uyuşturucu, 36 sentetik ecza hapı ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirildi.

Operasyonda Z.C. ve T.K. gözaltına alındı.

Bafra ilçesinde de N.K, A.Ü, H.K. ile E.E'nin evlerinde uyuşturucu imal ve ticaretini yaptığı, silah ve mühimmat bulundurduğu bilgisi üzerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra JASAT ekiplerinin ortak çalışmasıyla N.K, A.Ü. ile H.K'nin evlerinde arama yapıldı.

Aramada ruhsatsız tabanca, 13 tabanca fişeği, 2 gram sentetik uyuşturucu, 21 gram kenevir tohumu, 1 sentetik ecza hapı ile uyuşturucu kullanma aparatları bulundu.

Operasyonda N.K, A.Ü. ile H.K. gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 5 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement