Samsun'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Samsun'daki Trafik Kazası

Samsun\'daki Trafik Kazası

5 kişinin cenazeleri memleketleri Ordu'unun Kayabaşı köyündeki evlerine getirildi.

23.06.2013 16:13  Güncelleme: 07:26

Ordu'da düğünden dönenlerin içinde bulunduğu otomobilin, Samsun'un Terme ilçesinde dereye uçması sonucu aynı aileden hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri memleketleri Ordu'unun Kayabaşı köyündeki evlerine getirildi.

Kazada hayatını kaybeden aynı aileden beş kişinin cenazeleri, ölenlerin yakınları tarafından Terme Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kayabaşı köyündeki evlerine getirilişi sırasında ailenin yakınları gözyaşı dökerken, kazada iki torunu, oğlu ve gelini ile eşini kaybeden Alaattin Turan'ın güçlükle ayakta durabildiği gözlendi.

Ölenlerin yakını olduğu öğrenilen  Şenol Çavuş,  AA muhabirine yaptığı açıklamada  sürücü Murat Turan'ın hem dayısının oğlunun düğününe katılmak hem de haca gitmeden önce yakınları ile helalleşmek için köye geldiğini söyledi.

Çok üzgün olduklarını ifade eden Çavuş, "Sabah namazından  sonra köyden yola çıkıyorlar. Arabada Murat'ın eşi, iki çocuğu ve annesi var. Daha sonra Terme'de araç, dereye düşüyor boğularak can veriyorlar. İstanbul ikametinden Ordu yönüne gelen bazı vatandaşlar, cenazeleri araçtan çıkartmış. Bir aile yok oldu. Çok üzgünüz, acımız büyük" diye konuştu.

Bu arada çok sayıda vatandaşın başsalığı dileğinde bulunmak üzere Turan ailesinin evlerine geldikleri görüldü.

Öte yandan kazada hayatını kaybedenlerden geriye Çarşamba günü bir akrabalarının düğünün de çekilmiş görüntüleri kaldı.

-Olay-

Ordu merkeze bağlı Kayabaşı köyündeki akrabalarının düğününe katılan Turan ailesinin İstanbul'a gitmek için yola çıkmıştı. Murat Turan  (35) idaresindeki otomobil, Soğancılar mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Karaboğaz deresine uçmuştu.

Kazada, sürücü Murat Turan ile araçta bulunan annesi Fatma Turan (53), eşi Zeynep Turan (35) ile çocukları Betil (9) ve Beril Turan yaşamını yitirmişti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement