Samsun Karadeniz'in Cazibe Merkezi - Son Dakika
Güncel

Samsun Karadeniz'in Cazibe Merkezi

Samsun Karadeniz\'in Cazibe Merkezi

Cemal Yılmaz Demir, şehirdeki yatırımlara dikkati çekerek, "Samsun, Karadeniz Bölgesi'nin cazibe merkezidir" dedi.

29.01.2013 11:53

Samsun'da esnafla bir araya gelen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, şehirdeki yatırımların arttığına dikkati çekti. Samsun'un Karadeniz Bölgesi'nin cazibe merkezi olduğunu ifade eden Demir, 2023 hedefleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Gülsan Sanayi Sitesi'nde Turgay Şen tarafından organize edilen kahvaltı programına katıldı. Sanayi esnafının da hazır bulunduğu kahvaltıda ülkenin son 10 yıldaki gelişmesine dikkati çeken Demir, buna paralel olarak Samsun'da da yatırımların arttığını söyledi. Şehirde bir kaç yıl önceye kadar var olan konaklama sorununun yapımı devam eden otel inşaatlarının tamamlanmasıyla çözüleceğini belirten Demir, "Limanıyla, otelleriyle, turizm alanlarıyla Samsun, Karadeniz Bölgesi'nin cazibe merkezidir" dedi.

PEŞPEŞE PROJELER

Samsun'a ulaşımın da kolay olması için bazı çalışmalar olduğunu söyleyen Milletvekili Demir, "Ankara-Delice arasındaki duble yol çalışmaları bir kaç ay içerisinde başlayacak. Buranın tamamlanmasının ardından Delice-Samsun arası duble yol çalışmasına başlanacak. Daha sonra da bu yoldan tamamen farklı bir yol olarak Ankara-Samsun arasında otoban yapılacak. Bu projenin ardından da hızlı tren projesi hayata geçecek. Bunların hepsi birbirine paralel projeler. Hepsini 2023'ten önce Samsunluların hizmetine sunmak istiyoruz" dedi.

Demir, programın sonunda sanayi esnafının sorun ve taleplerini dinledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsun Karadeniz'in Cazibe Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement